ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da nema, sad će preko fee-ja moći izvlačiti novac za upravljanje, a vi ćete stajati na tribinama i gledati kako dečki rade posao!

Kak ne kužite da ste samo “slijepi putnici” na brodu kojim netko drugi upravlja i koristi ga za svoje potrebe?

A ako je već tome tako, zašto im to toliko skupo plaćati? Očito neki vole da im drugi glavu nose, mjesto njih samih, na ramenima. Vidiš da su štelali i cijenu i izdanje i davali imovinu zauzvrat da mogu kontrolirati sve što im je potrebno!

Al dobro, ima nas svakavih, sado-mazohista, pa kao što već rekoh, uživajte i veselite se!

Vauvau ti stvarno imaš gadniš problema.Ti samo visiš na ovom forumu i čekas kad ce nešto neko napisati da ti možes to sve u svom stilu…Nemozes prihvatiti činjenicu da će netko ovdje zaraditi a ti ćes biti samo promatrač.Pa ako nemaš arenu što stalno visiš tu?Ja jako malo sam na onim temama koje me ne zanimaju tj.kad nemam i nenamjeravam imat neku dionicu onda i ne boravim na tim temama.Molim te poštedi nas…Pusti nas da mi mali guštamo!

Vauvau ti stvarno imaš gadniš problema.Ti samo visiš na ovom forumu i čekas kad ce nešto neko napisati da ti možes to sve u svom stilu…Nemozes prihvatiti činjenicu da će netko ovdje zaraditi a ti ćes biti samo promatrač.Pa ako nemaš arenu što stalno visiš tu?Ja jako malo sam na onim temama koje me ne zanimaju tj.kad nemam i nenamjeravam imat neku dionicu onda i ne boravim na tim temama.Molim te poštedi nas…Pusti nas da mi mali guštamo!

Smiješan si. Bas pišeš gluposti.

Ne vidim u čemu je problem iznijeti mišljenje da je nešto precijenjeno i da će od IPO-a imati vise koristi većinski dioničari i upravljači?

Umjesto da mi držiš tu predavanje, napisi argumente sto je to toliko povoljno i zanimljivo u ovom dokapu? I gdje ja griješim u svojim tvrdnjama?

@ Vauvau
Evo ti argument: nije precijenjeno!
To je moje misljenje i gotovo. I zasto ti mislis da je tvoje misljenje da je to precijenjeno bolje?
Ti mislis da ARNT ima potencijal samo “na papiru”, a mi da ga ima stvarno.
Uostalom, dokap je prosao.
Cijena na burzi je tolika kolika je.
Ako mislis da dionica vrijedi manje – prodaj!
Javi se kad prodas 🙂

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ovo je forum. Namijen je iznošenju mišljenja. Ne, ja bih bio zadovoljan da se ne plaća visoka premija na maglu. I da me tu nekoliko zanesenjaka ne uvjerava kako je to u jednakom interesu svih dionicara.

Ne vidim gdje je tu prostor za oduševljenje cijenom i uvjetima IPO-a osim za štovatelje dugog štapa!

@ Vauvau
Ja ti kao dugogodisnji (10+ godina) mogu potvrditi da ovakva cijena nije kontra mog interesa!
Pace, i veca bi mi odgovarala 🙂

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Naravno da nema, sad će preko fee-ja moći izvlačiti novac za upravljanje, a vi ćete stajati na tribinama i gledati kako dečki rade posao!

Kak ne kužite da ste samo "slijepi putnici" na brodu kojim netko drugi upravlja i koristi ga za svoje potrebe?

A ako je već tome tako, zašto im to toliko skupo plaćati? Očito neki vole da im drugi glavu nose, mjesto njih samih, na ramenima. Vidiš da su štelali i cijenu i izdanje i davali imovinu zauzvrat da mogu kontrolirati sve što im je potrebno!

Al dobro, ima nas svakavih, sado-mazohista, pa kao što već rekoh, uživajte i veselite se!

Kako misliš izvače lovu preko feeja? Pa Arena je postala management kompanija kupovinom Sugarhilla – fee za upravljanje hotelima u HR i Njemačkoj ostaju u Areni. Pa sve lijepo piše u Prospektu i objavama vezanim uz akviziciju Sugarhilla.

VauVau nije bas za brojke i analizu, vise je za pricu. Da je drugacije vec bi unatrag 10 stranica shvatio da su dani odgovori na 90% njegovih pitanja/sumnji, ovo s naknadama samo govori da ni ne cita sto se pise…

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

VauVau nije bas za brojke i analizu, vise je za pricu. Da je drugacije vec bi unatrag 10 stranica shvatio da su dani odgovori na 90% njegovih pitanja/sumnji, ovo s naknadama samo govori da ni ne cita sto se pise…

Pravi se javio. Dobro da im nisi platio 600 koliko si očaran debljinom prospekta. Varaš ljude pričom, al očito je da si i sam sebe prevario. Bas diletantski i naivno.

Pa kakav moraš biti neznalica da kažeš da je očito da je Agrokor utjecao na cijenu u IPO? Zar ti stvarno očekuješ da će tu retail ista značajno upisati?

Evo, tu pise za sto ce koristiti 100 mEUR iz dokapa.
http://zse.hr/default.aspx?id=77461

Na kraju će ispasti da je priča prilično predvidljiva, baš me zanima vlasnička struktura pa da vidimo koliko ima naivnih ino fondova

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Javi se kad prodas 🙂

Cijena trenutno ulazi u BULL fazu. 🙂

New Report

Close