Ovo izgleda zanimljivo, izgleda da ponestaje dionica koje se mogu kupiti, aska jedva da ima.
Imam ARNT, ne nagovaram nikoga na kupnju ili prodaju.
Upravo, ovdje se tek očekuje najzanimljivije….
Imam ARTN odavno i ne nagovram nikoga ali me sve ovo jako veseli
Samo pogledajte rivp ,ona vuce sve,i procijenjena je na48 tako da ovdje na areni ima razloga za optimizam i mislim da ce se i ona otkljucati .Strpljen -spašen!
Konačno sam došao do izvještaja inozemnog dijela priče koji se pripaja, trebati će malo da to sve proučim ali ono što je jasno je da za sada charter flota ipak ne ulazi pod ARNT zajedno sa Sugarhillom. Jedna sasvim solidna flota, sa pravom ljepoticom na čelu – Cyrus One. Cijena prava sitnica, samo 60 tisuća eura tjedno u najpovoljnijem razdoblju. 🙂
Tome sam se potajno nadao jer volim nautički turizam, ali s poslovne strane i u kontekstu ulaganja možda i bolje da ne s obzirom da akumuliraju gubitke uz pretjerane amortizacijske stope. Očito ovo Euro Sea Hotels N.V. koristi kao porezni štit u svojoj konsolidaciji, dok s druge strane za ARNT nakon isplate Goldman Sachsa dolaze bolji u dani u smislu da ćemo konačno vidjeti prave rezultate poslovanja.
ako nije problem, moze link na izvjestaj?
ako nije problem, moze link na izvjestaj?
Nije problem, ali nema linka. Preko njihove komore i fine (da ih tako nazovem) sam narucio, platio, pa dobio krivo pa preko poznanikovog poznanika koji je revizor…
ja bih počeo od početka ko vam nije tesko
1. Euro Sea Hotels N.V – gdje oni imaju sjedište
2. Sugarhill – gdje oni imaju sjedište
3. U kojem poostotku j esad arena vlasnik sugarhilla
4. Sugarhill – kolika mu je aktiva, i kakva mu je pasiva – kapital/dug
5. Poslovanje unatrag 3 godine – prihodi, ebitda, neto dobit
ja moram osobno priznati da se ne snalazim u tim belosvetskim poslovima, tako ako dobijem neke odgovore od ovih bit cu prezadovoljan.