ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, zanimljivo je sjetiti se onih polu-šala iznesenih na nivou tračeva a što kad ARNT kupi RIVP… Mislim da to postoji dokumentirano i na stranicama udruge dioničara RIVP. Mislio sam da je dobra šala, međutim kad sada sve sagledamo u cjelini… Hmmmm, svaka šala pola istine…
Pozdrav svima i svako dobro!

Da li je netko gledao izvjestaje PPHE i nasao nesto na temu zasto je EBITDA za dio koji se odnosi na Njemacku i Madarsku konstantno negativna? Nema smisla da je EBITDAR kroz duzi period vise od trecine prihoda, a EBITDA negativna?
Ne bi se cudio da neki skidaju s aska, a ni ne razumiju vecinuo ovog dopisa.

@nalet
: ta opcija nije postojala ni u jednom trenutku, pogotovo ne nakon ulaska fondova

@invest
: tocan postotak, dok se book samo neznatno povecava, prakticki ostaje isti

ovo je novo – kako su svi hrv hotelijeri ujedno i vlasnici svojih hotela, nigdje ni ne navode ebitdar pokazatelj. jedino pevec ima taj pokazatelj – iz razumljivih razloga.

ako najamnina pojede sav ebitda, kako onda ima smisla iznajmljivati tuđe nekretnine, umjesto nabaviti vlastite

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Naravno, u tom slučaju je riječ o biznis modelu koji nije rentabilan pa na duži rok to nikako nema smisla. S druge strane taj R se osim na rent odnosi na restructuring, a ispada da oni zadnjih 5-7 godina imaju preslagivanje grupe (prije svega vlasnički) pri čemu je ovo dio te priče. Znači opet malo predugo

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

BRITANSKI The Telegraph uvrstio je Pulu na popis 20 destinacija koje morate posjetiti u 2017. Popis je objavljen prvog dana nove godine, a Pula se našla na 14. mjestu.

http://www.index.hr/black/clanak/ni-dubrovnik-ni-hvar-the-telegraph-na-popis-najpozeljnijih-destinacija-uvrstio-istarski-biser/942078.aspx

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

A ovo… http://www.jutarnji.hr/life/putovanja/kakva-promocija-new-york-times-u-listu-52-mjesta-koja-se-moraju-posjetiti-u-2017.-godini-uvrstio-i-dvije-hrvatske-senzacije/5469699/
Iako bi bolje pasalo na Valamar…
Pozdrav svima!

kakva su očekivanja u idućim danima trgovine arenom?Probijena je barijera 500.

Koliko ima veze premjestanjem dionice u veću kotaciju, da li je bliza sada mirovncima?

Neznam ali ovaj uspon mislim da će potrajati i sutra i preko sutra za dalje necu da prognoziram ,znam da nisam objektivan jer sam vlasnik malog nekog broja dionica ali osjećaj me u većini slučajeva ne vara.Interesantno u početku trgovanja napravi porast3-4 % i onda u tijeku dana glavinja na tim razinama.

Kako rekoh slicno otvaranje arene kao i proslih dana

Kakav promet na areni a nitko da prokomentira ?

Da, netko izlazi van..

Kakva skupoća..! Uračunata dobit za 17 godina unaprijed ..?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close