ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ode dionica sa burze ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koliko ja vidim, cijena je 285kn!?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Koliko ja vidim, jasno piše da namjeravaju ponuditi 3-mjesečni prosjek, a to ispada 325,94 kn.

A o ovim ugovorima koji su naši vrli mirovinci sklopili po 285 kn i oštetili svoje ulagače bih rado da HANFA kaže neku riječ.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Da, mogu reći da ovo nije ništa posebno. Zapravo za imatelje ARNT-a je loše i brine me za budućnost ostalih kompanija. Nema premije, ide se na najniže moguće.
A za XY je sve rečeno na ĐĐ i RIZO(žao mi samo ljudima koji slijepo vjeruju)

Ne vidiš dobro.
Cijena je prosjek.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Pa mirovinci su sklopili dobar posao – kupili po 285 ili sam progrešno pročitao?

Znači, novi kupac ušao je u arnt zajedno sa mirovincima…

Ne vidiš dobro.
Cijena je prosjek.

lp
[/quote]

U pravu si, samo sam nabrzinu proletio kroz dopis, na ZSE ide prosjek, a sa OMF su se dogovorili po 285kn.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ode dionica sa burze ..

lp

ne ode. pročitaj malo bolje.

who dares, wins

Moram se ispraviti – i ja sam u žurbi krivo vidio – OMF su kupci po 285 kn, što je OK.
Dakle, ARNT ne ide s burze. Štoviše…

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Meni ispada da je cijena 325,94kn

Ode dionica sa burze ..

lp

ne ode. pročitaj malo bolje.
[/quote]

Kako ne ode?
Mislim da će imati dosta za istiskivanje, nisam detaljno čitao, što sam propustio?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

kad čitaš detaljno skontaš da daju kasnije opciju alianz fondu da kupi od njih po 285. po meni to znači ostanak na burzi uz mogućnost kasnijeg zajedničkog ulaganja. luksenburžani su turistička firma sa znanjem i iskustvom a mirovinac ima para da ih prati u daljnem investiranju. bar sam ja to tako shvatio.

who dares, wins

New Report

Close