Zanimljivo bi bilo znati i tko je kupac….
I da li namjerava još kupovati…
Moja prognoza je da će ARNT kupiti MAISTRA i vjerujem da na to nećemo morati dugo ćekati. To je samo moja prognoza….
Moja prognoza je da će ARNT kupiti MAISTRA i vjerujem da na to nećemo morati dugo ćekati. To je samo moja prognoza….
moguće, moguće..
http://files.glasistre.hr/GlasIstre.pdf
Pogledaj,stranicu 7 tiskano izdanje…
Ako ne računamo prodaju 1500 kom po 333 kune u zadnjih mjesec dana prodano je više od 4500 kom ARNT i vidi se po prodaji da netko stalno prodaje po 200 do 500 komada.Čini mi seda je ta rasprodaja blizu kraja pošto ne prodaje nitko iz prvih 10 a deseti ima oko 4500 kom.
I ovdje je rasprodaja završila,još nešto likvidnosti daje Victoria ali trend je očito preokrenut i ide se prema valorizranju ovogodišnje sezone …..po meni do sljedeće sezone ovdje je target 500 kuna , ako prije toga ne dođe do preuzimanja od strane neke jače turističke kuče.
I ovdje je rasprodaja završila,još nešto likvidnosti daje Victoria ali trend je očito preokrenut i ide se prema valorizranju ovogodišnje sezone …..po meni do sljedeće sezone ovdje je target 500 kuna , ako prije toga ne dođe do preuzimanja od strane neke jače turističke kuče.
slažem se, ovdje se krije najveći potencijal za rast..nedavno sam dokupljivao po diskontnim cijenam, šteta što nije to duže potrajalo. Na proljeće očekujem svakako proboj cijene od 400 hrk.
Intezivirala se je kupnja danas., do sada prodano 1004 komada po prosječnoj cijeni 339,71 moglo bi ovo napokon krenuti prema gore ako se pojača kupnja…