ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vjerojatno ima bolljih..No, uzimajući u obzir kamp Kažela čiji se kapaciteti nisu ovdje odrazili, treba reći samo respect.
Također, značajna vijest je i Muzil koji bi jako podigao destinaciju kojoj gravitira Arenaturist.

1.
W2005/DVADESET OSAM D.O.O. (59259322415)
1.618.263 74,15 Osnovni račun
2.
BAKIĆ NENAD (13987237540)
51.964 2,38 Osnovni račun
3.
CERP (38083028711)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587)
42.454 1,95 Zast. račun
4.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535)
30.223 1,38 Skrb. račun
5.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/KD VICTORIA FOND (01914309442)
21.764 1,00 Skrb. račun
6.
PIOVESANA EZIO (49093086210)
11.926 0,55 Osnovni račun
7.
INTERKAPITAL VRIJEDNOSNI PAPIRI D.O.O. (68481874507)
10.597 0,49 Skrb. račun
8.
OTP BANKA D.D. (52508873833)
5.538 0,25 Skrb. račun
9.
OTP BANKA D.D. (52508873833)
4.573 0,21 Skrb. račun
10.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/DE LUCCA GIANPAOLO ()
4.493 0,21 Skrb. račun
Ukupno: 1.801.795 82,56

Tek kad viktoria padne ispod 20000 kom možese očekivati rast,do tada ništa, znači još otprilike 1700 dionica po prosjeku 350 kuna.

kako je ovako malo zainteresiranih za Arenaturist, pogotovo nakon ovako odličnih rezultata.

Pa ovo je skoro najskuplji turist po valuacijama, koliko bi to trebalo rasti?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Kako najskuplji? Pa plag je na 4.400 kn? 🙂

P.s. pitanje za ostale – jel ovo dovoljno glupo da parira ovom postu iznad?

@bogata

Zamjenili ste forum poslovnog.hr sa forumom seljačina

http://www.forum.hr/showthread.php?t=231150

Pazite ubuduće da vam se takve greške ne događaju…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nego,
nitko mi nije odgovorio zašto smatrate Arenaturist najskupljim turistom?
Podaci sa mojedionice.com daju P/E=36, P/B=0,9 a što je puno bolje od parametara nekih drugih turista..Pa zbog čega je onda ARNT skup?

Medulinski kraj nije nikada funkcionira, ako oni uspiju tu destinaciju podignuti na noge, onda svaka čast!!!
A za ovo drugo ne želim se ni zamarat, jer me ARNT ne zanima

U zadnjih 5 godina ARNT je investirala blizu 500 mil kuna
To je rezultiralo rastom prihod od 53,5% tj 127 mil kuna
Recimo da će EBITDA marža ove godine biti 30% što na tih 127 mil kuna nosi 38 mil kuna. To mi se baš i ne sviđa jer sugerira da se investicije kroz zaradu u rastu prihoda vraćaju kroz 13 godina?

Problem je naravno što je marža trenutno 27,5% nerealno mala. Znamo da ostali turisti rade sa maržom od oko 40%. Kad bi marža bila 40% povrat bi se smanjio na 10 godina što je već puno prihvatljivije.

Naravno stvar se može gledati i drugačije. 2010 EBITDA je bila 38 mil (18,45%) pa je narasla za 60-70 mil kuna što onda znači da investicije, ako su one doprinijele tom povećanju EBITDA, isplative u 8-9 godina.

ttm EBITDA daje projekciju na 99 mil kuna, ali prošle godine je bio jednokratni otpis imovine od 15ak mil kuna (ne znam kada je točno knjižen), pa će EBITDA vjerovatno na kraju godine biti veći od ove ttm projekcije (110-115 mil).

Tvrtka lijepo raste, i poslovanje je ok, no meni se nikako ne sviđa to što imaju toliko manju maržu od ostalih. Nije to samo upravljačka naknada jer ona će možda ove godine biti nekih 20 mil kuna što je cca 6% prihoda, no gdje je ostatak?

S druge strane ako gledate neku “prodajnu” cijenu ARNT jasno je da će neki novi vlasnik kalkulirati sa upravljačkom naknadom. Ako na sadašnjoj cijeni EV/EBITDA daje 11, onda bi kad se ukalkulira tih 20 mil kuna upravljačke naknade Ev/EBITDA dao 8,2 ili obrnimo stvar i recimo da bi cijena trebala biti preko 500 kn na EV/EBITDA 11

Naravno pitanje je kada bi moglo doći da takve neke realizacije. Do tada većinski naplaćuje dividendu kroz povlaštenu kamatu (na kuju se plaća i porez) i kroz naknadu za upravljanje. Moguće je da ima još nekih tunela. Ovo su ovi vidljivi iz aviona. Pitanje je tih agencijskih provizija, i zakupa dijela imovine od strane većinskog koji onda na istoj radi posao ali za svoj račun, a ne za račun svih dioničara.

Zato s jedne strane dionice je vrlo skupa po omjeru povrata na kapital koji ostvaruje, a po drugoj logici da će se sa tom praksom tunelaranje jednom prestati, je dionica jeftina.

Nemoj misliti na m2!

@daliborop
Ako još uzmemo u obzir da sadašnji vlasnik želi kod prodaje nešto zaraditi, što znači da neće prodavati ispod one cijene koju je on platio tj. oko 530kn. Toj se cijeni prema tvojim izračunima brzo približavamo (bez naknada).
To bi značilo da bi Arenaturist uskoro mogla biti na prodaju.
Ima li ARNT još hotela koji nisu obnovljeni i na kojima bi sadašnji vlasnik još mogao dignuti cijenu?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Samo jedan važan detalj. Vlasnik nije platio 534,21 kn.
Po toliko je išla ponuda i to je bio prosjek na ZSE pa je ponuda išla po prosjeku. Najviša cijena prema Hanfinom rješenju po kojoj je preuzimatelj stekao dionice je 271,71 kn.

To znači da je paket od od 64,51% platio cca 52 mil eur po tadašnjem tečaju.
U ponudi za preuzimanje kupili su još 210.000 dionica za 112,5 mil kuna

Ukupno cca 68 mil eur po tadašnjem tečaju (7,3)

Prevedimo to na današnji tečaj i uprosječimo i to je oko 320 kn po dionici.

Vlasnici su dali tvrtki kredit sa 15% kamate plative zajedno sa glavnicom 2021. Do sada je na ime tih kamata knjiženo troška od cca 60 mil kuna.
Upravljačka naknada sa ovom godinom prešla je 90 mil kuna.
Tu je još po meni nejasan odnos sa doo-ovima: AT Hoteli Medulin, AT Zlatne stijene i AT Turistička naselja. Fakturiraju im se usluge (najam?) A onda im Hoteli Medulin fakturiraju nazad troškove reklame i propagande tj preko njih ide sustav rezervacije i prodaje za cijelu grupu i to naplaćuju u %. To se penje na blizu 10 mil kuna !!

Znači PP im naplati trošak upravljanja društvom od 18 mil kuna (bit će više ove godine), a plate im preko ove agencije još 10 mil kn.

Kakve su cijene najma je također upitno. No to nitko ne poteže pa mogu kako žele. Tvrtka čak plaća porez na ove prekomjerne kamate.

Nemoj misliti na m2!

@daliborop, hvala na dugom odgovoru.
Većinom se slažem s vama, no mene veseli konstantan rast prihoda, a pogotovo u sitiaciji kada se svi kapaciteti nisu aktivirali što opet znači da bi sljedeća godina trebala biti pravi boom, iako ni ova godina nije daleko od toga.
Povrat na kapital je 11 godina po sadašnjim podaima, s tim da tu ima prostora za napredak, i stim se slažem.
No činjenica je da je malo takvih firmi na tržištu, i da je to daleko od precijenenosti kako jedan kolega bez objašnjenja kaže..

New Report

Close