ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio je nedavno članak u Glasu Istre, u prvih 6 mjeseci ostvarili rast noćenja između 3 i 4%, znači manje više kao i cijela Istra u prvoj polovici godine. Mislim da je realno očekivati bolji izvještaj nego prošle godine.

apetiti forumaša ne prestaju rasti, ali ipak se podsjetimo da je pred 4 godine ARNT bio na 50 kn, a 2009. i po 40 kn…tako da je postalo smiješno slušati jadikovanje kako sve raste osim ARNT koji je porastao “samo” 700%

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

10.8.2015-JList,arenaturist
Arenaturist čisti bilancu
ulaganja će se završiti kroz 5 godina
na pitanje o dividendi nema odgovora

Moze link?

Prihod Arenaturista narastao 20 posto

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/prihod-arenaturista-narastao-20-posto-508169

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

zanimljivo

cijena 333 kn
P/E – 333

Medulin s 2,4 milijuna noćenja uz bok Dubrovniku
13.10.2015 | 08:54

Najveće povećanje broja noćenja na Medulinskoj rivijeri, čak 27-postotno, bilježe hoteli, slijede apart-hoteli i turistička naselja s plusom od devet posto te privatni smještaj koji je u pozitivi od dva posto. Jedini koji, prema podacima Dobrovca, imaju negativni trend su kampovi. Oni u devet mjeseci bilježe minus od dva posto, iako ti podaci nisu konačni, budući da Manuela Kraljević, direktorica prodaje u Arenaturistu, kaže da bi njihovi podaci mogli demantirati one Dobrovca, odnosno da bi i kampovi mogli završiti u plusu.

Ključnim elementom za tako dobru turističku sezonu Dobrovac vidi u renoviranju hotela Belvedere i brendiranju cjelokupne hotelske ponude, koja je Medulin pretvorila u destinaciju s četiri zvjezdice. Ništa manje bitno nije ni veliko povećanje gostiju iz Velike Britanije, koji u Medulinu ostvare nevjerojatnih 35 posto svih noćenja. Britanaca je u ovoj godini bilo čak 41 posto više nego lani, te su u odnosu na prošlu godinu ostvarili čak 24 tisuće noćenja više. Kraljević se pohvalila da polovica svih britanskih gostiju u Istri odsjeda u Arenaturistovim objektima.

Problem ruskih gostiju je, što se vidi i na ovom primjeru s britanskim gostima, prevladan. “Svi istarski hotelijeri su očito na vrijeme prepoznali problem koji će nastati nestankom ruskih gostiju pa su se okrenuli drugim tržištima. Time smo nadoknadili rupu od pola milijuna noćenja koja je nastala nedolaskom Rusa”, istaknula je Kraljević.

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/medulin-s-2-4-milijuna-nocenja-uz-bok-dubrovniku-511242

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Arenaturist d. d. – Treći kvartal 3Q., nerevidirano, nekonsolidirano, 2015. godina

svaka cast izvjestaj je strava

očekivano…čak sam očekivao i više..

Možda ovo bude godina da konačno završe u blagom plusu. Prošle su godine ukupno završili sa 9 miliona minusa…ove godine bit će na nuli ili blagi plus. Eh šta ti je turizam sezonskog karaktera ili ti 3 mjeseca a ostatak godine minusi. Živjela Švicarska, austrija, daleko smo mi od njih.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nažalost, da..predaleko smo mi još uvijek od njih

New Report

Close