Nije to prvi put da dodje na ovu razinu.
Vec mjesecima se “njise” izmedju 320 i 350 kn.
kretanje cijene trebalo bi prestati između 320-350 kn jer dolaze novi kapaciteti
i nova kvaliteta na hotelu koji će biti obnovljen do sezone a nema više ni troškova koje su imali u prošloj godini
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/park-plaza-arena-poprima-novi-izgled-498058
U Park Plaza Arena Pula uložili 50 mil. kuna, ovako su ga uredili britanski arhitekti
Dioničar ZAGREBAČKA BANKA D.D./ARDENAS ESTATES S.A. prodao u blok transakciji svojih 18950 dionica po cijeni od 280 kuna, što je 20% niže od tržišne cijene.
Nevjerojatno što se sve može u ovoj Hrvatskoj
Dioničar ZAGREBAČKA BANKA D.D./ARDENAS ESTATES S.A. prodao u blok transakciji svojih 18950 dionica po cijeni od 280 kuna, što je 20% niže od tržišne cijene.
Nevjerojatno što se sve može u ovoj Hrvatskoj
Ne znam ali ja ne bih volio da dionica koja se trži na 340 kn ide po 280kn.
niš novoga i fond prodaje adris po 330 kn a mogel je dobiti 358 kn
izgleda da postoji neka nova matematika za koju mi još neznamo
bilo je toga i na drugim dionicama pa sam ja to već od kada nazvao dogovornom
ekonomijom
Arenaturist nastavlja investicijski ciklus rekonstrukcijom Zagreb Hotel Park koji će krajem svibnja biti otvoren pod imenom Park Plaza Arena Pula. Investicija iznosi 50 milijuna kuna, čime se renovira postojećih 147 soba te nadograđuje još 28 soba s panoramskim pogledom na more, lobbyjem, restoranom, vanjskim bazenom s morskom vodom i sunčalištem. Arhitektonska rješenja potpisuje nagrađivana tvrtka Scott Brownrigg sa sjedištem u Londonu.
Ciljana publika hotela su mlade obitelji i parovi koji vole boravak u moderno uređenim i ‘friendly’ hotelima. Obnova hotela Park dio je Arenaturistova investicijskog ciklusa koji je počeo 2011. obnovom hotela Histria, nastavljen ulaganjima u turističko naselje Punta Verudela, hotele Medulin i Palma te prošle godine u hotel Belvedere u Medulinu. Sve investicije odrađene su po međunarodnim standardima Park Plaza Hotela. Ulaganja u izgradnju luksuzne destinacije Lošinj nastavlja i grupa Jadranka. U sljedećih nekoliko mjeseci u uvali Čikat slijedi otvaranje obnovljenog hotela Alhambra s vilom Augustom, kao i vile Hortensia, koje će biti podignute na razinu pet zvjezdica, i u to je uloženo 25 milijuna eura.
@stock
Još je nevjerojatnije da je cijena danas skočila. Naravno napad je najbolja obrana zna se koga i zna se zašto. Smiješno.
Kakav analitičar, šteta da se gubiš na zse:)
dogovorna ekonomija
Najlikvidnije izdanje bio je Arenaturist (ZSE:ARNT-R-A) koji je trgovan u iznosu od 5,6 milijuna kuna od čega se 5,3 milijuna odnosi na blok promet sa zaključnom cijenom od 280,00 kuna a u redovnoj trgovini je ostvaren promet od 263 tisuće kuna uz rast cijene za 7,95 posto na 348,86 kuna.
Sad se stvarno jako prenemažete !
Nakon objave o iznenadnoj smrti izvršnog direktora, OFF SHORE
kompanija, PRIJE OSTAVINSKE RASPRAVE POKOJNOG , prodala je
BUDZAŠTO cca dionice ispod tržišne cijene….
Ne pišem to radi toga da bi nekog uvrijedila , ili bilo koga stavila u neugodnu situaciju…u ovim teškim trenucima za obitelj, nejviše..
Ali, ioak moramo biti realni i pisati ISTINU !
Kupcu čestitke.