sa 160 na 180 i kusur! ovo mora da je the blog himself! [emo_namigusa]
Sreća da ima dosta prodavača na ovim razinama.
Neće pofaliti dionica za onog tko misli da sad povoljno kupuje. [emo_smijesak]
Arenaturist se pak, nakon nekoliko godina intenzivnog ulaganja u Verudelu, u zadnje vrijeme posvetio svojim kapacitetima u Medulinu. Doduše, i u Medulinu je ove godine završio investiciju u istoimeni hotel, koji je postao jedini hotel za parove u Hrvatskoj. Za nekoliko dana počet će radovi u obližnjem hotelu Belvedere, u koji će ovaj pulski hotelijer uložiti 125 milijuna kuna. Preuređenjem će i Belvedere dobiti četiri zvjezdice te svjetski poznati brend Park Plaza.
http://www.seebiz.eu/valamar-u-istarske-kapacitete-ulaze-265-milijuna-kuna/ar-76740/
Zanimljivo Arenaturist ulaže u obnovu samo jednog hotela 125 mil. HRK tj. 33% tržišne kapitalizacije cca. 60kn po dionici a di je ostala imovina…
da li je tih 60 kn po dionici poklonio sveti nikola
maistra radi za kamate i pojeli su dio temeljnog kapitala
Pumpanje bez pokriča-ništa neuobičajeno
evo ga, nalog od 2000 komada se penje od 165,00 kuna i trenutno je na 185,00 kuna…kakav zaplet…čekamo rasplet[emo_smijeh]
lopina nemoj se ljutiti ali ARNT je prema tvojim ELPR i sličnim dionicama Credit Suisse…radi se i imovine ima čudo ali svatko ima svoju filozofiju investiranja [emo_smijesak]
[-da li je tih 60 kn po dionici poklonio sveti nikola
maistra radi za kamate i pojeli su dio temeljnog kapitala
Pumpanje bez pokriča-ništa neuobičajeno
Kak je to lijepo kad mozes sam po nahodjenju na početku dana odrediti target dionice za taj dan i jednostavno to provesti u djelu.
Činjenica je da to malo tko moze ovdje na ZSE. [emo_smijesak]
Kak je to lijepo kad mozes sam po nahodjenju na početku dana odrediti target dionice za taj dan i jednostavno to provesti u djelu.
Činjenica je da to malo tko moze ovdje na ZSE. [emo_smijesak]
Ovisi kaj smatraš pod malo. Ne valjda blogera? Jer on je sitna riba po količini kapitala u odnosu na fondove. Samo u fondovima sjede nesposobni i neodgovorni ljudi koji imaju sigurnu veliku plaću(umjesto da su plaćeni po učinku) pa im se fućka kako njhovi fondovi posluju.
nije dao niti kunu, nit će dati…a novine svašta pišu i pisat će, od senzacionalizma se živi
[/quote]
kako nije kad sam ja 2007 dobio obavijest ako zelim prodar svoje dionice po 534kn
[/quote]
Hmm, nijeli ova dionica ipak malo prejeftina, ako nam turizam valjda jedini dobro radi i ako imamo ovakva ulaganja:
Razvojni plan Arenaturista pokrenut 2012-te godine
do sada je rezultirao kompletnim
obnavljanjima hotela Park Plaza Histria, Park Plaza
Medulin i hotela Palma, te turističkog naselja
Park Plaza Verudela, a nastavlja se potpunom obnovo
m hotela Belvedere u Medulinu
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/LhLPGgP3LC4Qhkwp4UPubg==.pdf