ove godine za novogodišnju noć spremljeno je svega 300 tinjak večera. dvostruko manje nego lani. ovo je podatak iz hotelske kuhinje. rođen sam u puli i tamo imam veliku rodbinu. i još nešto. ponovno mijenjaju pločice. nadam se da će završiti radove do uskrsa.
dogovorena transacija od tisuću komada po cijeni 136 kn. nema šanse da upadnem u ovu klopku i kupujem po tim cijenama.
Da li to dobro vidim da je je u TOP 10
6. PIOVESANA EZIO (49093086210) kupio 68 dionica?
NB svoje vjerojatno prebacio na Erste skrbnički.
ovo izgleda netko lagano diže da bi uvalio svoje dionice..možda KD victoria a možda i gospodin b izlazi lagano.nema ga više u prvih deset a erste skrbnički ima manje dionica nego onaj koji je prije bio na njegovom mjestu
Ovi razbijaju i tvrde da će biti još bolji[emo_smijesak]
šoto su u 4q 60 milijuna. svi hotelijeri imaju za 4q istu ispriku.”zadnje tromjesečje uglavnom predstavlja troškovno razdoblje”. nadodao bih i prvo.
šoto su u 4q 60 milijuna. svi hotelijeri imaju za 4q istu ispriku."zadnje tromjesečje uglavnom predstavlja troškovno razdoblje". nadodao bih i prvo.
S ovim investicijama u 2013 će biti još puno bolja iako u ARNT tvrde da im je 2012 godina jedna od najboljih u povijesti
da najbolja im je otkako su arenu kupili židovi. važno je znati da su zadnji u istri ušli u obnovu hotela. zadužili su se 2012 za dodatnih 150 milijuna koje će utrošiti u obnovu.
dividendu ne vidim, a to bi me motiviralo na kupnju.
da najbolja im je otkako su arenu kupili židovi. važno je znati da su zadnji u istri ušli u obnovu hotela. zadužili su se 2012 za dodatnih 150 milijuna koje će utrošiti u obnovu.
dividendu ne vidim, a to bi me motiviralo na kupnju.
A kakav se rezultat može očekivati ako je takva ekipa u vlasništvu i još ako toliko ulaže?