1729- 53,75kn na prodaji ovo je strašilo nemojte se uplašit on tiska prem dole
A ovih dana isto ima svega, imaš kakvu info ?
1769- 71.47kn
Nije neko strašilo, ali zašto se odjednom počelo nešto dešavat ?
Ljudi pomoć…
I ima jedna stvar koja m iuopće nije jasna. među 10 "kao" najvećih dioničara pojavljuje se firma KROTEL d.o.o. sa 3704 dionica, a oni su brisani iz sudskog registra.
Adresa im je : Karlovac, Matka Laginje 14
Mislim da je iza te firme stajao neki političar ili bivši političar iz vlade, ali ne mogu se sjetiti koji.
Brisani su 13.09.2001.
Kako firma koja je brisana iz Sudkog registra može imati dionice i biti suvlasnik i to 10 godina poslije ?
Ovo sam pitao i Arenaturist.. oćete ćuti odgovor ???
Ne smijem ga napisat, jer bi mi poast bio obrisan, koliko su prostačili na ovako postavljeno pitanje.
Želim poštenu državu i pošteno rješenje VISOKOG trgovačkog suda o odluci koju svi, koji na žalost još imamo ovu dionicu, čekamo već godinama, ali i poštenu borbu na tržištu turizma i procvat Arenaturista i Pule, a ne njihovo uništavanje, raspordaju pojedinačnih hotela. Neka se GS bavi turizmom u Lijepoj Našoj i bit će svi zadovoljni. Vratite nominalnu na 300, uložite novac (imate ga) i poštenim radom se može sa takvim kapacitetima zaradit dovoljni i dosta, a da svi imaju.
Lijep pozdrav svima, a ne samo bogatima….
I ima jedna stvar koja m iuopće nije jasna. među 10 "kao" najvećih dioničara pojavljuje se firma KROTEL d.o.o. sa 3704 dionica, a oni su brisani iz sudskog registra.
Adresa im je : Karlovac, Matka Laginje 14
Mislim da je iza te firme stajao neki političar ili bivši političar iz vlade, ali ne mogu se sjetiti koji.
Brisani su 13.09.2001.
evo ga… direktor
Miroslav Kutle, dipl.iur
Pa ti sad misli di su te dionice isparile !!!
I fondovi su ponovo počeli ulagati u turistički sektor
http://www.poslovni.hr/vijesti/turizam-spas-za-gospodarstvo-ali-ne-i-za-burzu-175541.aspx
Opaaa, evo g. Poznato Ime (NHF) u top 10.
Pls comment
ima li tko info, što se događa? tko kupuje, tko se iskrcava? i zašto? Je li procurila odluka Visokog trgovačkog suda o žalbi?
jel ima netko nekakvu informaciju zašto toliko zanimanje oko ARNT
i usput je pozitivna blokada
šta se dešava
ima li tko info, što se događa? tko kupuje, tko se iskrcava? i zašto? Je li procurila odluka Visokog trgovačkog suda o žalbi?
Izgleda da i arenaturist ima veze sa korfom Ljudi misle da su sve turističke tvrtke Korf samo da krene i Maistra
šta se dešava
Koliko vidim da su turističke dionice u trendu, ali i vlasnička struktura, Bak ić kupuje ovu dionicu vidi se po top 10, da li je on kupio jučer onaj paket možemo samo nagađati(na blogu je napisao da je kupio nešto, i aludiro je upravo na ovakve dionice), ali ako je kupio jučer paket dionica od 20 000 komada, onda ova dionica ima jaki potencijal. Vidjeti ćemo za 3 dana u skdd.
šta se dešava
Koliko vidim da su turističke dionice u trendu, ali i vlasnička struktura, Bak ić kupuje ovu dionicu, da li je on kupio jučer onaj paket možemo samo nagađati(na blogu je napisao da je kupio nešto, i aludiro je upravo na ovakve dionice), ali ako je kupio paket dionica, onda ova dionica ima jaki potencijal
[/quote]
ma Bakić je u top 10 u ARNT
meni se cini da su tu neke druge stvari ukljucene koje mi ne znamo
probao sam nešto saznat ali ništa
Ja stalno mislim da je ova dionica debelo podcijnjena
Kad je nešto tako podcijenjeno pitanje je samo vremena ka će netko pametan to primjetiti.
Većinski vlasnik se očito slabo razumije u turizam ali po ovakvim cijenama netko, ko se razumije u turizam će sigurno skupiti značajniji dio dionica da bi moga o nečemu odlučivati, a onada će opet doći sve na svoje.