10,000 komada na prodaji po 70 kuna
1. W2005/DVADESET OSAM D.O.O. 1.618.263 74,15%
2. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./KD VICTORIA FOND 55.255 2,53%
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 42.443 1,94%
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 42.000 1,92%
5. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 28.170 1,29%
6. PIOVESANA EZIO 11.844 0,54%
7. DINOVA – DIONA D.O.O. 11.273 0,52%
Dokle god je predsjednik uprave na svom mijestu pomaka i neće biti.
On je naučio samo dobivati tužbe i onda ih odugovlačiti od prvog svog radnog dana, a isto je bilo i kad je bio gradonačelnik kojeg su doslovno građani izbacili iz ureda na cestu. Ovo je tvrtka za akvizicije, a kada će GS se sijetiti da ima u vlasništvu mislim da ćete se jako načekati.
Da, svaka čast. Pomalo sam iznenađen odlukom, ali GS ima dosta izgubljenih parnica i plaća velike novce u zadnje vrijeme.
Ne vjerujem da će biti obeštećenja, jer je to velik novac kojeg Arenaturit trenutno nema, a povratak na stare razine su u biti nerealne.
Sve će to još dosta potrajati jer Arenaturist će sada podnijeti žalbu, a kao što je već netko spomenuo, predjsednik je "majstor" za odugovlaćenje i "igranje" po sudovima.
Ali stvarno sam izrazito zadovoljan, ali i jako iznenađen ovakvim raspletom i da se u našoj zemlji ipak provodi zakon.
po mojim saznanjima, suci Trgovačkog suda u Pazinu su prilično stručni i nepristrani.
U svakom slučaju, ova bitka je pobjeda i prava i pravde.
Čekamo odluku Visokog trgovačkog suda, nadam se da će biti brza, jer se po žalbi nema šta odugovlačiti.