ARNT (Arenaturist d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ARNT (Arenaturist d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kada bi došlo kojim slučajem do dokapitalizacije šta bi od toga imali mi kao mali dioničari, i šta im je potrebno da to naprave. Dali moraju imati većinski paket dionica, tih 75 % ili …

Kada bi došlo kojim slučajem do dokapitalizacije šta bi od toga imali mi kao mali dioničari, i šta im je potrebno da to naprave. Dali moraju imati većinski paket dionica, tih 75 % ili …

Hm, krivo sam vidio, nisu mijenjali taj clanak, nego su nesto izbacili ispred. Lazna uzbuna.
Anyway, dokapitalizacija nije nevjerovatna. Samo je pitanje pod kojim uvjetima ce se odvijati, a to nitko ne moze znati osim njih.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

za svaku dokapitalizaciju treba 75%, ili?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Danas zatišje, očito tko je mislio prodati je prodao.[smiley11]

Ja nisam prodao, slijedi li sad nakon zavrsetka otkupa kakva obavijest za nas dionicare?

Danas zatišje, očito tko je mislio prodati je prodao.[smiley11]

A ispravak netočnog navoda ima ih još.[smiley15]

Kreće arena,5000 kom?
Mogla bi konačno up…[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Prati li tko situaciju sa Arenaturistom, kakvi su ovo pretovari, ima li kakvih novih vijesti ili saznanja za ovaj skok cijene.

NEma još izv.3Q. Možda ubrzo stiže pa… barem se nadam da je to.

you think your special you do, i can see it in your eyes

JE ali zašto bi netko plaćao više kad je ponuđena otkupna cijena od 53x kuna.?.
Da ne tražim sad po papirima do kad je rok za predaju ponude o otkupu dionica. Možda se sad već i to približilo kraju, pa se vidi da neće uspjeti skupiti potrebnu većinu nego će otkupnu cijenu morati postaviti na višu cijenu ako misle otkupiti dovoljan broj dionica…..

31.10. je zadnji dan za ponudu- to je cini mi se iduca srijeda.

Netko je trazio malo vise,pa je i dobo.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

New Report

Close