Antunović u Centar banci izgubio novac iz Plinacra

Naslovnica Forum Komentari članaka Antunović u Centar banci izgubio novac iz Plinacra

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

u svakoj normalnoj državi ovo bi bilo dovoljno za 15-20 godina zatvora i za njega i za čačića ako ne dokažu po kojim su kriterijima držali novce u centar banci. pa nisu se igrali svojim novcima, nego s novcima sviju nas.

ali kako smo mi potpuno nenormalna država, mogu oni mirno spavati.

Da su njegovi novci onda bi navrijeme reagirao kao Čacic u nekadašnjoj Riječkoj banci. Ovako pojeo vuk magarca…mirno spava i negdje iščekuje nogometnu tekmu uz pivo i kokice

Ovo je sramota kad se nounarima dozvoli ovakva sloboda izrazavanja koja ljude dovodi u zabludu. Ostalo u “sefovima” centar banke???? Znaci iz ovoga iscitavam da je novac fizicki bio deponiran u za to iznajmljenom sefu Centar banke na ime Plinacra i to jasno ne ide u stecjanu masu i sa stecajnom masom nema veze.
Ali ako je ovo nounar sebi dozvolio umjetnicku slobodu pisanja u prenesoenom znacenju,a radi se zapravo o depozitu na racunu zaj mi je jedino sto se radi o pisljivih 7 miljuna kuna.Steta sto nije bar 10 puta vise. Kao i sto je bivsi dekan ekonomskog fakulteta u Splitu ispusio fakultetskih 5 miljuna kuna u Credo banci.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Samo neznalica se čudi ovom sa centar bankom, jedan član moje šire obitelji još je prije par godina dobio kredit kod njih iako više sa svim primanjima nije mogao otplaćivati prijašnje.

Frankie , to si dobro primjetio. NOvac je bio u sefu? Pa, sefovi nemaju
veze s propašću…..ipak, u sefu, se po Ugovoru, ne bi trebao stavljati novac..
što je kontradiktorno s praksom. Možeš staviti i taj papir, ali ga moraš staviti
na popis -sadržaj sefa-.. a ako ga ne staviš / zatajiš ga/ onda ga niti nema,dok nestane, jer kamera nema u tom dijelu banke ..samo n ulazu…?!
Nikad nitko nije napisao članak o sefovima u bankama. Zanimljivo.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovisi od banke do banke.U Fini konkretno u sefu mozes drzat i novac i stajski gnoj i sve sto zelis jer oni ne ulaze u sadrzaj.U PBZu i Hypu ne. Prostor sefa je u svim bankama pokriven kamerama u cijelosti osim u prostoru u kojem kad si izvadio svoj sef ides iz njega vadit sto ti treba. U tom dijelu vlada diskrecija i taj dio nije pokriven kamerama.Brave su uglavnom kombinacija elektronicke i mehanicke.Znaci otvaranje elektronicke putem npr pina i otiska prsta te nakon toga mehanicko kljucem.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zašto FINA ima uopće sefove …???? Nije banka, nije novčarska institucija za
poslovanje s građanima i pravnim osobama…? Kako to da iznajmljuje i naplaćuje
korištenje sefa?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Zbog radi para miami. Svasta se u nas radi zbog para.
http://www.fina.hr/Default.aspx?sec=934

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close