Anto Violić pod istragom zbog sumnje u štetne poslove, preplaćivanje, kupovanje satova…

Naslovnica Forum Komentari članaka Anto Violić pod istragom zbog sumnje u štetne poslove, preplaćivanje, kupovanje satova…

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

to bi bila kozmička pravda, ako su sanaderu glave došli satovi, da se isto dogodi i kalmeti.

a preplaćivanje investicija je javno poznat izvor prihoda svih tih ekipa.

da hoće, uskok bi mogao napuniti sve hrvatske zatvore bez ekstremno velikog truda. dovoljno je uspoređivati prosječne cijene radova s plaćenim i onda pogledati gdje se angažira uvijek isti nadzor koji sve odobrava i nikad ne daje nikakvu primjedbu. sve drugo bi se lako našlo u samoj dokumentaciji.

Ja predlažem da se svi koji imaju ikakve veze s hdz-om deportiraju iz hrvatske, možda se uistinu i nešto pokrene ,jer vladajuča garnitura nebih imala više alibi za nesposobnost i također korumpiranost ,sukob interesa i drugo .

Standardni obrazac ponašanja političara…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

I ovoga bi soltanskog mestra trebalo zapitat odakle imovina. Koliko vrijedi je vrijedio njegov cijenjeni autogram???

Hrvatske ceste nadzire čovjek IGH – Nikola Blagaić

Zoran Škorić smatra da ovaj slučaj ne treba uspoređivati ni s jednim drugim – Nikola Blagaić, zaposlenik Instituta IGH – poslovnog centra Split, član je nadzornog odbora Hrvatskih cesta, tvrtke za koju IGH odrađuje brojne projekte, poput projektiranja geotehničkih istražnih radova i projekata sanacije na klizištima i odronima na državnim cestama. Naravno, najpoznatiji je primjer pelješki most, koji je projektirao IGH, a ako ikada bude sagrađen, platit će ga HC, i to najmanje 320 milijuna eura, što je oko 2,5 milijarde kuna.

‘Sukladno zakonskim propisima, u konkretnom slučaju, gospodin Nikola Blagaić nije u sukobu interesa’, poručila nam je glasnogovornica Bekavac.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Svi obrasci ponašanja u gospodarstvu preneseni su iz nekadašnje države po kojoj se još mnogim »jugoslovenima« cijede sline na njezino samo spominjanje. Kada je neki privatnik (a i njih je tada bilo) htio prodati neki svoj proizvod državnom poduzeću, morao je podmititi odgovornu osobu (poslovođu) i cijeli lanac nekih drugih osoba koji su imali »nadzor« nad ovom »odgovornom« osobom.Isto je bilo kod ugovaranja nekih podizvađačkih poslova i to se nije promijenilo do danas. Državno vlasništvo je uzrok svih tovrsnih zala a naročito je to vidljivo u tranzicijskim zemljama u kojima su banke u većinskom državnom vlasništvu. Tamo banke postanu obična transmisija za izvlačenje novca iz žepova poreznih obveznika. A takav model koji se bazira na državnom vlasništvu zagovaraju neki »ugledni« ekonomisti »Hlebinske« škole u Hrvatskoj!Povezivanje tih nemilih događaja samo s jednom strankom je tendenciozno i zlonamijerno. Ako želimo ukloniti to stablo korupcije trebamo odstraniti svo korjenje, uključujući i korjenove dlačice koji sežu duboko u zemlju socijalističkog raja!

New Report

Close