‘Analitičarka gospodarstva’ stekla je diplomu Prometa u 40. Godini

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Analitičarka gospodarstva’ stekla je diplomu Prometa u 40. Godini

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vortac, 07.02.2014. u 15:39
FPZ spada u tehničke fakultete
Je evo, baš i ja gledam, svi se diplomom FPZ-a zapošljavaju po Njemačkoj kao inženjeri i tehnički stručnjaci

počelo propitivanje, drži se Marina, pogrešnim odgovorima omogućit ćeš da i Remetinec dobije županicu

Izgubili rat, a dobili sav plijen.

@fantom
Postovani Fantome, iako je opce poznato da lajicima svaki rijec na spomen Fakultet Prometnih Znanosti je predmet sprdnje, iako nikad nisu krocili i studirali u toj obrazovnoj ustanovi. Ja Vas pitam kao bivsi student Fpz-a. Kako ja nisam mogla nastaviti onda studiranje,jer sam zbog mehanike i strojarstva izgubila prava? Ako je po Vama to lakrdija od fakulteta, a doticni gospodin prije Vam je rekao na prvoj godini o cemu se sve radi, posto je to tehnicki fakultet. O kupovanju ispita i aferi indexi je mozda ta akcija provedena zbog godinama sto se bruji, ali ako jedan tehnicki fakultet je kao predmet sprdnje imas para imas diplomu, di su ostali fakulteti,tipa medicina, pravo ekonOmija, sto se isto zbivalo zbog kupovanja ispita i koje cega. Ne volim lazne moraliste i ljude koji laprdaju samo od naklapanja drugih lajika sto su culi. Uvijek je bilo onih ljudi koji bi kako se kaze muktom dosli do zacrtanog cilja, za razliku od osoba koji se trude, tako nam je valjda zato i u drzavi, ali nemojte brkati kako se kaze babe i zabe u nesto sto ne znate, bilo gdje oko Vas postoje ljudi koji ce pozrtvovnim radom doci do zacrtanog cilja i onih koji ne zele, tako je to i na Fpz i bilo gdje. Lp

Za mene su svi fakulteti (prije svega Hrvatski fakulteti) predmet sprdnje, pa tako i moj, neovisno o tome da li je netko diplomu stekao kupovinom ispita ili “pozrtvovanim radom”. Cak bih rekao da su vece budale ovi drugi jer u danasnje vrijeme kada su sve moguce informacije dostupno u roku par klikova misem, nema smisla trositi vrijeme slusajuci kojekakve “strucnjake” kako ti prodaju maglu. Tesla, Gates, Jobs, Einstein itd, nisu zavrsili fakultete pa su za svijet ucinili beskonacno vise od milijardi onih koji “pozrtvovanim radom” stignu do cilja.

g. Šuker je tihii glavni vlasnik klinike Sunce..

od početka devedesetih godina .. to se nigdje nezna, to se jako skriva ….

radila sam sa njegovom prezimenjakinjom, rodjakinjom … tako da taj podatak je točan!! .. to rijetki znaju!!

pitanje je kako je došao do klinike .. /za vrijeme rata/ .. rodjakinja mu je uviejk šapatom govorila o njemu i klinici .. puno toga se moglo izčitati 😛

nije ni čudo da nam je država u kolapsu kad su na važnim funkcijama ljudi koji nemaju ni malo inteligencije da su u stanju obavljati nešto za opće dobro

Lako je za diplomu ….. ljudi na vlasti bi trebali biti skromni,pošteni, inteligentni koji se žele žrtvovati za zajednicu ……..itd itd itd ……… …….a di si ti ……a di si ti………….

DAJ PET !!!

https://www.youtube.com/watch?v=p0lMkhKpfes
Županica Žarka Sekulić sa svojim prepoznatljivim osmijehom grli četnika na 0:50.

vidi bradonje a posebno vidi na 1.30 i na 1.41

a vidi ovo četnici pjevaju čavoglave

[/quote]
Kome nije jasno što je balkanska krčma …….. evo je

DAJ PET !!!

A propo komentara o Šukerovoj “diplomi”……kasnih osamdesetih godina na stručnim savjetovanjima ekonomista (“financijaša”), Šukera su kolege zvali “Tupko” jer je postavljao takva pitanja iz je bilo očigledno kako taj lik baš ništa ne kužipa nam jke “Tupko” služio za sprdačinu i kao mjera i kriterij…..(pri)gluposti! Da nam je tada netko rekoa ako će Šuki jednog dana biti čak i ministar (i to financija) mi bismo to smatrali …….vicom. Bilo kako bilo, tada je Šuki navodno imao nekakvu diplomu neke više ekonomske škole (dopisnog tipa), a da li je i kada je diplomirao trebalo bi sam Šuki “objasniti”. No, za razliku od Šukija ova županica barem izgleda dopadljivo i pristojno, a za sada ne vidim da joj je bilo što protuzakonito i dokazano. Uostalom…..istina uvijek ispliva na vidjelo pa ako je dotična muljala i krala…..zna se gdje joj je “mjesto”!

svi koji imaju diplomu prometa od 2000-2007 na reviziju

e moj ciruse.neznaju oni što je sarkazam,ali su ga dobro osjetili.
ivana 0123 :”Ja Vas pitam kao bivsi student Fpz-a. Kako ja nisam mogla nastaviti onda studiranje,jer sam zbog mehanike i strojarstva izgubila prava?
Jer nisi prepoznala svoje sposobnosti.

New Report

Close