…sad će mi muški reći da gledam iz ženskog ugla…ali zašto se jedna političaka počne ponašati i odijevati ko filmska zvijezda…
…ja ne kažem da im uzor mora biti Angela Merkel,ali ipak…gelirani nokti,zategnuto lice,trajna šminka,botoksi…implatanti…stotine torbica,cipela,kostimića,kompletića…
…čemu to? onda narod počne gledat kaj imaš na sebi a ne što radiš…gleda ti visinu štikle,boju torbice…
…treba imat mjeru…i ne previše odskakt od sredine za koju se boriš i radiš…
…al to je kod nas kao pravilo…kao da su sabornice i parlamentarne dvorane postale modne piste i kazališne predstave…
…ja nekako mislim da je to baš karakteristika neiživljenih žena i onda se ovako kroz vanjsku promociju šamara sve oko sebe i izgubi kompas…
…zašto skromnost,umjerenost,decentnost ne postane vrlina…
…a onda i koji fakultet Prometni…na kojem je bio dekan gosn Badanjak i za čije vladavine je vjerojatno 80 posto lažnih diploma…
…dragi Bože…s druge strane,toliki falultetski ljudi,sa po dva i tri fakulteta sjede neiskorišteni jer eto ne znaju kada kome i koliko dati u pravo vrijeme na pravom,pardon krivom mestu…[emo_zloban]
…sjećam se jednom davno…išla sam prijateljici vlakom…lijepo se sredim,našminkam,obujem skupe čizme,još skuplji kaput i kao vrhunac šešir na glavu…
…vlak je bio radnički…djeca iz škole,umorni radnici sa posla…gledali su me ko čudo sa mjeseca…
…ne znam tko se neugodnije osjećao…ja ili oni…taj kontrast i bijeda mogla se rezat nožem…
…i onda sam sebi obećala…nikad i nikad takvo nešto neću ponovit…
…nemoj da drugi imaju osjećaj neugode zbog tvoje odjeće…zna se kako se gdje ide odjeven…
…eh,al eto ja valjda i zato nisam političarka…[emo_smijesak]
Kad je Šuker diplomirao? [emo_naivan]
Ivan Šuker koji nam već sedam godina vodi državne financije diplomirao je tek u 40. godini, i to nakon 21 godine studiranja.
Kad je Šuker diplomirao? [emo_naivan]
Ivan Šuker koji nam već sedam godina vodi državne financije diplomirao je tek u 40. godini, i to nakon 21 godine studiranja.
i opet je za sadašnjeg ministra znalac
Prvo se zaposlila u Čazmatransu, dakle, zaposlila se kao medicinska sestra u poduzeću koje nema veze sa zdravstvom. Onda je “upisala” faks jer jako voli taj posao, samo ne znam zašto je onda izabrala vodeni smjer ako već radi u Čazmatransu koji, vjerojatno, nema ni jedan čamac??? Žena je živa prevara, kako god okreneš, od toliko obrazovanih ljudi ovakvi nam kroje sudbine!!
Što se tiče Šukera, kada slušam njega i aktualne ministre, onda imam dojam da je on nekoliko svjetlosnih godina ispred, glede ekonomske problematike i razumijevanja ekonomije, politiku nastranu!!
već davno je trebala dobiti Čizma-trans