Meni dosta koliko imam i ja zadovoljan, a netko je uvjek u minusu i onda ga svrbi..
Nije sretan onaj koji puno ima nego onaj kome malo treba. Ti si uspio u potpunosti.
Dobri neka odu, a sljam koji ostane trebamo sami protjerat. Probajte 2-3 starija clana obitelji prebaciti kod jednog doktora. Zadnji put su mi rekli da primaju samo do 40god, jer sa njima nema posla
Imaš socjalističke poglede na svijet kada guraš pršut i obrazovanje kao glavno mjerilo kvalitete čovjeka, a vjerojatno si razmaženi bogatašić koji nije osjeti redove i ponižavanje ne svih već djela dobrog tih bogom danih doktora. Ponesi pršut doktoru u Njemačkoj pa ćeš vidjet šta će napraviti, gledano tu elitu kod nas malo vratim film i vidim brdo korupcije koji jer sve branitelje proglasilo ludim i invalidima, pa silne penzijice invaldske ovake i onake koje Katar nebi namirio…Posudili aparate iz bolnica pa malo kući i privatno biznis pokrenuli, malo su politiku ove uspješne države vodili i evo nas…Neću dalje jer tko sa njima posla ima jadan on, osim ako nije bogatašić a njima su super..Fakultet je težak i ima super ljudi među njima ali pod krinkom doktora ima dobrim djelom svega. Samo neka idu ako im je bolje vani ali nema kuvertica i torbica tamo, a sada ću učit za prijemni odmah krenuti…
Bitno je da u proracunu ima dovoljno novaca za uhljebe i politicare. Ljekari ce se snaci negdje drugo.
Proracune sastavljaju uvjek oni koje ste vi izabrali. Dakle zdravstvo i skolstvo su onakvi kakvo ste vi izabrali. Da je drugacije ne bi valjalo.
Odlucili ste istjerati iz zemlje sve koji nisu uhljebi, politicari ili umirovljenici. Dobro vam ide.