mi imamo 555 jedinica lokalne samouprave s lokalnim šerifima i jednog besmrtnog 365
Povucimo međuodnos broja konferencija sa brojem uhljeba!
možda su i kod nas povukli te pare, samo je pitanje na čije račune?
Meni je žao što mi nemamo novinare koji bi postavljali prava pitanja. Recimo, ministar Horvat je prošle godine u srpnju rekao, da se pripremaju velike investicije od nekoliko globalnih igrača i da će za dva mjeseca najmanje dvije od tih investicija biti potpisane. Osam mjeseci kasnije, ništa! I on se čudi, kako Slovenija privlači investitore, a mi ne? Zna li itko od naših vodeih glava, da samo VW u razvojni ciklus elektro-automobila do 2026 želi uložiti preko 80 milijardi €, Mercedes preko 50 milijardi, BMW preko 20 milijardi… tko prati što se događa na tenderskoj sceni, koliko naših gradova i općina se uopće prijavilo na natječaj za novu tvornicu elektro-automobila, koji BMW sada gradi u Debrecinu!?
Što mi jako dobro radimo, je filozofiranje i protresanje prazne slame, po raznim skupovima i eventima. Nakon toga opet sve zamre do iduće veselice.
Abc anything but Croatia…ti je skraćenica u business krugovima.
Inače ja kao glavni razlog zaostajanja ove zemlje vidim u tome kako je i bivša ministrica Martina Dalić rekla, da se u ovoj zemlji ništ ne događa bez politike. Mi smo još uvijek dogovorena ekonomija, a intervencija u Agrokoru i jamstva za Uljanik su samo eklatantni primjeri za to.
Jel to nešto kao drvena peć?