Ako se dobro sjećam u top 10 su iskočili kad je Mecator bio preko 200 eura, znači opet se sve lomi preko penzija. Tako se upravlja s “ničijim novcima”.
Tocno tako.
Podatak sam po sebi ne znaci nista ako se ne zna posto su dionice stjecali.
Novinarstvo u Hrvatskoj je jos na razini FNRJ – na autoputu Bratsvo i jedinstvo ugradjeno je 1.000.000 m3 zemlje.
i az i galić su debelo u minusu sa MELR.jedino je gazda jezda u plusu jer ionako je pola love za mercator od mirovinaca preko dokapa LEDO.
jel to znači da će ubuduće davati popust penzionerima na piletinu?
Lijepo, ovo ima samo u RH. Opet se koristi imovina HR građana za privatne svrhe. Gdje je sad hanfa, uskok, bajić? Kupovali sigurno iznad 130 E a sad će naravno to dati todoriću. A što drugo očekivati od D.N.? Sve je to meni jasno da je on dobio vjerojatno nalog od unicredita al mi nije jasno što radi državni aparat koji i dalje podržava pljačkanje građana RH?
lijepo je čuti ovakve vijesti, neka i hrvatski umirovljenici štogod zarade u ovo krizno vrijeme, imam osjećaj da će se i Todorić priključiti, te svojim poznatim “dobročinstvom” omogućiti penzićima popust na sladoled u Ledu, da mogu ………. i naravno na cigarete u Tisku da mogu ………..