Pa dobro u kojoj mi to drzavi zivimo. Moj je otac dao 1500 DEM da mu iskopaju kanal i stave kabel do njegovog stana a sada su njemci vlasnici onoga sta je on platio. Isto tako je platio i tunel kroz ucku a i most na Krk pa i njih sada netko drugi naplacuje. Pa moze li se tu u ovoj Hrvatskoj za koju smo se borili a neki i ginuli uciniti nesto da njihova djeca imaju od toga koristi a ne samo lopovi u T-HT i T-Comu. A i njih sramota sto primaju takve place a zaboravljaju tko ih je tamo stavio.
Slažem se s komentarom koji je poslao Doom, ali nažalost je to tako. Mala smo država koja ne može bez dugova i jedino nam je riješenje prodaja. Nakon toga se događa ono što Doom piše. DTK možda je taj primjer iako mislim da ono što je njegov otac platio nije to. To je njegov lokalni vod i ne spada u DTK kojim bi se raspolagalo. Činjenično stanje je da je vjerojatno njegov otac to mogao dobiti i za nekoliko kila odojka jer se to kod nas nažalost tako radi. Istu stvar sada radi i HEP. Naime njegovi monteri u fušu rade ono što prije HEP nije naplačivao. Svako DP područje imalo je svoje cijene. Ako si trebao novi stup potrebno je samo nekoga poznavati i stup je badava došao. Dakle ovo je ipak Balkan.