Akcija teška 360 mil. kn: Zvijezda novog kruga privatizacija i Petrokemija?

Naslovnica Forum Komentari članaka Akcija teška 360 mil. kn: Zvijezda novog kruga privatizacija i Petrokemija?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Samo što je iznos daleko veći koji se može dobiti za 50,61 posto, YARA je 1998. nudila oko 701 milijun maraka za udio od 51 posto, marka je 4 Kune bila, stoga je jasno za udio od 51 posto 2.8 milijarde Kn.
http://www.hrt.hr/arhiv/98/08/27/stranke.html

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Barem se Poslovni mogao potruditi,pa malo nabaciti računicu,a ne samo prepisati od drugih!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ooo, siroti radnici Petrokemije Kutina!
Danas Čačić trlja ruke koliko će zaraditi privatizacijom Petrokemije a sutra kada budete tražili zaštitu svojih prava odreći će vas se i konstatirati kako ste PRIVATNA tvrtka!
Sretno!

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Kmee kmee, zato je bitno znati odabrati partnera koji će privatizirati PTKM, ako će to biti Gazprom, Yara, AGU, Mol ili kinezi ili šeici, svi će imati koristi od privatizacije……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Akcija teska 360 miljona krvnih zrnaca…bubne i ostane ziv….a da je prodaju za kunu….

ha ha ha ,pa tek se pocelo pricati o prodaji a cjena je oko 250 racunajuci sutrasnji dan ,plus vrijeme dok se ne proda,plus guzva na kupnji,plus dobri rezultati ove godine plus puno toga da ne navodim sada tu i tako dođemo do minimum 400 kn pa sve do cjene neslucenih razmjera.,a to je okolo 1000 kn po dionici.

Sljedeci naslov: “Kutle dao ponudu za PTKM”

Besmislemo je da drzava posjeduje tvornicu gnojiva. Treba je svakako pokusati privatizirati. Sada je prava prilika jer su cijene gnojiva relativno visoke.

MIslim da AGU nije zainteresiran, oni bi ovaj tjedan trebali predati ponudu za Vitteru, zajedno sa Glencorom. Ja dugo imam AGU i Wilsonova je strategija da se tvrtka diverzificira u retail. Agrium je puno zainteresiraniji da prodaje robu u Europi (gnojivo, sjeme, pesticide, opremu) nego da proizvodi. Sada ako PTKM ima dobru mrezu distribucije i prodaje to bi njima bilo vrlo interesantno. Sve je moguce, ali bi mene iznenadilo da se oni javi.

Nemam PTKM, Long AGU.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

U prijevodu 200 kn po dionici, više manje, koji jeftilen .. Sad kad glupava ekipa koja čita jednu knjigu dekadno, navali kupovati PTKM sutra biće suza ! Ajjajajajajaajaaaaj .. meni je zanimljivije ovo zadnje napisano, da će 30ak tvrtki na tapetu mijenjanja vlasnika ovih tjedana, pa čak i dana (iako to “dana” ne pusim ovdje, dobro je da bude do proljeca), jer se medju njima pouzdano znam jos uvijek nece naci ni CROS ni HPB .. Dakle, sta nam ostaje onda ?

😉

Da ne bi jos napisao ovdje pa da me netko nazove drukerom opet 😉

ha ha ha ,pa tek se pocelo pricati o prodaji a cjena je oko 250 racunajuci sutrasnji dan ,plus vrijeme dok se ne proda,plus guzva na kupnji,plus dobri rezultati ove godine plus puno toga da ne navodim sada tu i tako dođemo do minimum 400 kn pa sve do cjene neslucenih razmjera.,a to je okolo 1000 kn po dionici.

Tu guzvu mozes zaboraviti ako je ovo istina od sredine iduceg tjedna .. Jos koga zavaljate zavaljate, al ovo nema šanse da ide dalje od 220 , ako je ovo istina, jer tko je glup da baca novce u vjetar u današnje doba ??

najbolje da prodamo cijelu hrvatsku u poklon paketu,preko ovih stranica za skupnu kupnju ala Grupon ili crno jaje.
Pod sloganom “Dajemo diskont tko plaća kešom,a mi se selimo na mars”.Vjerovatno smo sa marsa pali.
Zašto prodavati PTKM?
Zar kinezi,turci ili drugi ponosni narodi prodaju svoje firme ili traže partnere,ali sa 49% stranog udjela.
Ali bitno da je IKEA došla,da se ima gdje nedeljom šetati po šoping centrima.
A gazda Kamprad ima samo 36 milijardi dolara vrijednu zakladu ING-KA .Šta ti je njemačka(čovjek je nijemac a ne šveđanin porijeklom ) pamet.Čačić i Linić bi to prodali za 1 kn.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close