BearG
Na kojoj si firmi i u kojem svojstvu?
Vec je otislo pola slavonije koliko je poduzetan i sposoban. Cudo jedno. Ovaj nas je dokusurio. Tocka na i u slavoniji i baranji.
BearG
Na kojoj si firmi i u kojem svojstvu?
Ja tipujem na mali od palube za Diana Shipping ili Navios Maritime
Kolega Bear , oprosti , ali mislim da lupetaš bez veze 1 Šta će se desit? Ništa . Natjerat će ga na prodaju par tvrtki iz koncerna , ili će ići na IPO , što veliki gazda baš ne voli , ali će morat .Preuzet će neko drugi i život ide dalje . Možda će bolje radit nego danas . A brodari , to će mo još vidit , zato ne beri ¸” brigu”.
Trenutno sam mali od palube na šešuli dobara koja vozi asfalt za otok Drvenik.
Rekli su mi kad se vezemo sutra ujutro da vi odma avancat za borbu..
Ajmo da vidimo ko će me više zajebavat i rugati se…Jedva čekam..
Ono copy past ću sva podjenavanja pa vam ih samo kupiti nazad.
Pozdrav od maloga sa palube
Malo mi mobitel izbacuje krive rici..
Od kad san bankrotira zadnji put jedva san ispija skupit za ovi koji riči sam izbacuje krivo.
Dakle mali od palube na brodu Bobara koji vozi asfalt po noći a stoku priko dana..
Posto puše jako upravo držim bila za rogove i krvi za rep da nebi bilo sexa.
Katu ako uspijem da sam od sutra kapetan….jupiii
Jakove izdrzi!!!!
A evo krava mi šapće na uho mali prodaj sve sta imas i kupi pasaru pa sa njom gonjaj ciment iz cimentare u sv. Kaji do Molata…
Kaže da Ćaća ziđe kuću tu.
Oči Frenike Jale će to sve izdržati…I bure i nevere…A onda kad bude para ziđat cu od oka priko cilog otoka…
Imal ko da b proda štagod mobitelčića …Ono da bude na tač i da lipo piše a ne ki ovi moj lenooovo..
Odklen je to gospeti došlo kmeni uruke.
To me ona sisata iz te mobajla nagovorla da ga uzmen njava je nosa
Nego krobiz broj šesnaest di si ko te je to slika bogati…
Jes to udrija oni selfij ili si isa pravom fotografu da te fotošopora
Nego krobiz broj šesnaest di si ko te je to slika bogati…
Jes to udrija oni selfij ili si isa pravom fotografu da te fotošopora
To sam pozirao kod fotografa pola sata pa je još onda fotošopirao sat vremena, kaže da nije mogao bolje. Jebiga, pamet mi je uvijek bio glavni adut, ne ka vi dalmatinci čim iz p*zde izletite svi lipi ka Brad Pitt. Šefe, rekao bih ti mirno more ali svi znamo kakva je pizdarija vani. Valjda nećeš morati posegnuti za pravom šešulom i napit se malo mora.