‘Agrokor zapošljava 40.000 ljudi, noćima ne spavam i razmišljam kako ću isplatiti plaće’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Agrokor zapošljava 40.000 ljudi, noćima ne spavam i razmišljam kako ću isplatiti plaće’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

NOĆIMA NE SPAVA??? ZAŠTO???
OD SILNE SPOSOBNOSTI ili će mu netko noću – pred jutro ( 4-5 sati ) pokucati na vrata!!!![emo_smijeh]

Vjerojatnije je da će se u nezdravom tijelu, nezdravom načinu života razviti tumor.

E pa TumoR zvan Todorić je posljedica polito-ekonomskog života Hrvatske.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Pas laje zbog sebe, bit će optužnica u Srbiji pravi razlog !

Pa da, najbolje bi bilo da mu sve propadne i da ovih 40 000 radnika dođe na burzu rada, ionako ih je tamo malo.
U jednom se slažem sa njim. Svi bi hrvati da se radi i gradi, ali nitko nebi štel u svom dvorišću(gradu). Uvijek se netko buni što god da bi se htjelo raditi. Zar je baš sve tako loše?

neće uvijek biti ovako.

Gospodine Ivice. Mirno spavajte snom pravednika.Vi ste to zasluzili,a ovoj bandi sto kukaju da ih malo placate podijelite otkaze. To je 40000 neradnika koji zive na Vasoj grbaci.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Da nema Ivice, svi bi oni (40000) bili bez posla. :-)). Čovjek zaslužuje da se proglasi herojem mira. Ne znam što misle dobavljači Agrokora? :-))

Hrvatski ekonomski preporod - reforma.forumhr.com, xreforma.wordpress.com

Ja mislim da se Toda sprema za preuzimanje vlasti …… ova izjava izgleda kao predizborna parola….. spavaj mirno nas čuva Hrvatska vojska….

DAJ PET !!!

uz sav državni protekcionizam, uz stjecanje movine ne svojim radom, znanjem, inovacijama, pa čak i ne sudjelovanjem u ratu ovaj čovjek ima obraza na javnoj televiziji i javnim medijima govoriti protiv države i sebe uspoređivati sa ikeom i njenim problemima u poslovanju i slično….koliko je ljudi na burzi zbog njegovog isisavanje novaca i neplaćanje poreza i neplaćanja dobavljačima ?
to se naziva tržišnim i liberalnim gospodarstvom ? pa što je on svojom inovacijom ili znanjem stekao ili napravio ? što si je umislio ? da je Bill Gates ili Steve Jobs ?da li je zaboravio kako je došao do belja ? a koliko je platio belje? i još ima obraza govoriti da belje vrijedi 0 kuna ? mi ne znamo čitati bilance ? gdje je i koji je svježi novac u belju ? to je novac koji je u belje uložen na ime hipoteke na imovinu belja i kredit koji belje plaća iz svoga poslovanja..tako kako je todorić stekao belje i oplemenio ga, mogla je bilo koja kumica s placa s malo iskustva i uz državnu svsrdnu potporu i poklanjanje, vlastiti udio novčani je 1 kuna po dionici…ali eto, dobar je manager, ali nije to njegovo, pa što god on o tome mislio…u u svakom slučaju bolji je od kutle…zamislite kako bi bilo da je to sve poklonjeno kutli ?
zanima me kako će ova jadna država, tj njeni građani platiti svo to neplaćanje poreza i poklanjanje zajedničke imovine jednom čovjeku ? sigurno kroz poreze, namete, poreze na nekretnine itd…..pa tko želi biti inovativan i kreativan u ovakvoj zemlji ? kod nas se krađa proglašava inovacijom i kreativnošću….

Status Quo: Roll Over Lay Down

jućer ulaže 2 milijarde a danas noćima ne spava radi isplate plaća[emo_smijeh]

ma ne dere tebe radnik nego je došlo vrijeme polaganja računa, između ostalog, osim što nama više za kunu i što se režu poticaji, shvatio je da mu je da mu ova korupcija oko rješenja za preuzimanja Belja neće upaliti pa ga sada dere panika i bjesan je na zakone, tržište, špekulante, dioničare, radnike, hrvatske građane što ne kupuju K+ smeće…hehe, …eeeee, kako poreze i tako ne plaćaš ili ti se opraštaju, al bi ti dobro sjelo da netko konstruira robote da zamjeni tuh 40 000 radnika pa da ne moraš s nikime dijeliti…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

gospon Ivica, poduzetništvo je osobni izbor, Vama je sada tako jer Vi to zaslužujete, odradili ste pionirski posao po zadatku moćnika, usput se nauživali optužbi i pljuvanja hrvatskog naroda, a oni koji su Vas uzdigli samo čekaju svoju priliku i polako će Vas stjerati u kut, da nećete moći mrdnuti ni lijevom, ni desnom od silnih zaduženja, onda će oni preuzeti sve što je V(N)aše i uživati u plodovima svojih dobro plasiranih kredita,jer je kapital nemilosrdan za sve, stoga je moja preporuka za nesanicu, da se posvetite lovu na jelene, dok ih još možete naciljti, jer bojim se da je upravo netko Vas naciljao i da postajete interesantna jeftina lovina našim ulaskom u EU, u slučaju daljnjeg pogoršanja nesanice posavjetujte se s gospon Zdravkom, koji Vam sigurno neće preporučiti gospon Šketa kao terapiju

Glavno da kupuješ druge firme s kreditima, zalažeš dionice koje imaju i OBIČNI građani … uzimaš državne potiajena obične ledine a još na kraju svega i ne spavaš!

Pa tko je na dobitku onda?-Onaj fond koji te već posjeduje 15% i samo čeka da se previše izložiš i da te jeftino kupi.

Znaci kraj je blizu tako počinje sa nespavanjem i neisplatom plaća

New Report

Close