Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@baron
a za što bi kolakušić mogao odgovarati? pa nije ni izvršio uvid u predmet “pobijanje jamstava” (koji će sigurno imati stotine ili tisuće stranica), a kamo li da bi mogao dati pravno relevantno mišljenje ovako iz rukava!? …nisam čuo što je konkretno rekao, ali sumnjam da je izričito ustvrdio da su jamstva nezakonita već je to, ako je uopće rekao, vjerojatno bilo uz nekakvu ogradu da ga ne bi netko kasnije prozivao ili tužio u stilu “postoji sumnja u pravnu valjanost jamstava” ili nešto takvo..

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ostavka člana NO Tiska

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/j00AtZaqWdvKdxdxQ1LtfQ==.pdf

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Udruga treba u ime svih manjinaca tuziti sve po redu sa jednakom empatijom kakvu i ovi imaju prema svima nama zajedno, samo jos i pokrenut pojedinacne tuzbe prema svim tvorcima i kreatorima i direktorima povezanih drustava, kako na domaćem tako i na inozemnim sudovima.

Sve mi se čini da će uskoro i na ovom forumu pljuštati ostavke.
Neki nickovi će otići u ropotarnicu povijesti.

Tamo gdje im je i mjesto.

La vita e bella!

http://www.seebiz.eu/dalic-s-kolegama-iz-regije-svi-zadovoljni-planovima-o-restrukturiranju-agrokora/ar-174031/

ĆIVO M EZANIM ABI LI KOMŠIJ EBILE TAKO SRETNE DA NAGODBA UKLJUČUJE IZVLAŠTENJE NJIHOVIH SUGRAĐANA KAKO TO MISLE NAPRAVITI U HRVATSKOJ.

TUŽNA J EČINENICA DA U SRBIJI AGROKRO NIJE MOGAO DIZATI JAMSTVA I TAMO ZAKON STITI MALE DIONICARE, A OVDJE JE MOGAO. a mi kao napredniji od srbije, moš misliti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ostavka člana NO Tiska

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/j00AtZaqWdvKdxdxQ1LtfQ==.pdf

Strava kako bježe, reakcije paničnog bijega jasno govore na čijoj je strani pravda. Mislim da će ove ostavke itekako poslužiti kao lijep dokaz na sudu.

Paulie,
pa nemoj biti smješan!

Ljudi odlaze na nove dužnosti, neki idu u inozemstvo.
Oni su traženi stručni ljudi!

Njih svugdje treba…

🙂 🙂 🙂

Divna je ovo zemlja!

La vita e bella!

Paulie,
pa nemoj biti smješan!

Njih svugdje treba…

🙂 🙂 🙂

Divna je ovo zemlja!

😂😂😂

Paulie,
pa nemoj biti smješan!

Njih svugdje treba…

🙂 🙂 🙂

Divna je ovo zemlja!

Haha, kolega zamislite, upravo su ti stručnjaci sada traženi od renomiranih svjetskih kompanija kad je vrlo realno da bi mogli kazneno odgovarati za nedjela u Hrvatskoj.

Za sve koji još niste, učlanjenje u Udrugu je besplatno i zahtijeva par minuta vašeg vremena. Zajedno smo jači, a brojevi su ono što se respektira…

Jedva čekam da krenemo u tužbu. j… ove razgovore..da vidimo di je tko

Mislim da im je svima postalo jako frka.
Tako da postoji mogućnost da se zbog straha urazume.
A vrlo lako moguće da će tupit do kraja jer ceh ionako neće platiti oni nego porezni obveznici.
To će biti prava cijena uvođenja Lexa.

La vita e bella!

New Report

Close