Očito je da ce Ivicu brzo izručiti u Hrvatsku i da da će se tek tada prestati manično podsmjehivati i rugati svima oko sebe te da će odgovarati za barem dio zla koji je nanio Hrvatima. Iako smo na početku uzevši u obzir burzu Agrokor i mirovine, monstrum Todorić i njegova dvorska svita su najveće štetočine 21. stoljeća.
Nakon 8 goidna i 6 optužnica, drug ivo još uvijek šećer zagrebom.
Drug Ivica će isto tako.
Očito je da ce Ivicu brzo izručiti u Hrvatsku i da da će se tek tada prestati manično podsmjehivati i rugati svima oko sebe te da će odgovarati za barem dio zla koji je nanio Hrvatima. Iako smo na početku uzevši u obzir burzu Agrokor i mirovine, monstrum Todorić i njegova dvorska svita su najveće štetočine 21. stoljeća.
Ti kao da si u svom svijetu…
Ti kao da si u svom svijetu…
[/quote]
Covjek ispravno kaze.
Vas je problem sto ste rame uz rame s Todoricem, a protiv nagodbe.
Ja bih radije popusio pare nego drukao s tim zlotvorom.
Vas dvojica kao da imate bipolarni poremecaj, ne razumijete elementarne stvari, bio netko na strani IT ili ne, cinjenica je da ukoliko ovaj postupak prode ovakav kakav je, pisi gotovo sa ZSE… pa cete si obojica morati naci novi hobi umjesto drukanja po dionicama…
P.s. a ako cemo iskreno, nemam apsolutno nikakve razlike izmedu mene koji pisem na temi Agrokora, i posjedujem Ledo, kao sto si ti nekada pisao na thnk dok si imao thnk, i kao sto on pise na rivp dok ima rivp… jednostavno svatko ima svoje misljenje i svoje imterese…
Ovaj intervju bi trebalo slušati stalno iz početka!
Sve je jasno.
Sve je rečeno.
I sve to (nas nekolicina) tvrdimo od samog početka.
Ali, borba sa vjetrenjačama je zeznuta stvar.
No ipak, sve će doći na svoje.
U to budite uvjereni.
[/quote]
Ovo je totalni fijasko – glupo i neopravdano s nizom apsurdnih činjenica koje sada izlaze na vidjelo!
Npr. tvrtke kćeri Agrokor grupe iz regiona uključujući i Sisteme Mercator imaju status vjerovnika s pravom glasa, obzirom da te države nisu priznale Lex Agrokor!
Ali imamo i apsurd da neke komapnije u Hrvatskoj nisu ni obuhvaćene s Lex Agrokor – to društvo se zove MERCATOR-H i potražuje 257.009.530,00 kuna.
Apsurd je da je u suvlasništvu Sistema Mercator i Republike Hrvatske!!!!
Covjek ispravno kaze.
Vas je problem sto ste rame uz rame s Todoricem, a protiv nagodbe.
Ja bih radije popusio pare nego drukao s tim zlotvorom.
Serislave,
ajde se skuliraj i ne piši bedastoće.
Vas dvojica kao da imate bipolarni poremecaj, ne razumijete elementarne stvari, bio netko na strani IT ili ne, cinjenica je da ukoliko ovaj postupak prode ovakav kakav je, pisi gotovo sa ZSE… pa cete si obojica morati naci novi hobi umjesto drukanja po dionicama…
P.s. a ako cemo iskreno, nemam apsolutno nikakve razlike izmedu mene koji pisem na temi Agrokora, i posjedujem Ledo, kao sto si ti nekada pisao na thnk dok si imao thnk, i kao sto on pise na rivp dok ima rivp… jednostavno svatko ima svoje misljenje i svoje imterese…
Ti si bio razuman na Thnk. Da sam te bar prije poslusao.
Sto ti bi da se uvalis u ovo u doba kad je trebalo bjezati?
Inace, znas sto kazu za misljenje, da je kao s.pak, svatko ga ima. Ali nije svacije ispravno.
P.S.
Ako doista mislite da sudbina TK ovisi o dionicarima Agrokora, koji je po zadnjem stanju na gledalici na 3-4% nekadasnje cijene, onda niste naivni nego brutalno smijesni.
Ovdje se ne ceka pravda, nego rasciscenje.
Zapravo, rekao bih da prije todoric govori ono sto mali dionicari govore vec neko vrijeme.
Rado ću s udrugom na sud protiv RH i članova uprava pa da sud utvrdi tko je u pravu, a ne forumski stručnjaci. Siguran sam barem po 3 točke da su jamstva nevaljana.
1) donešena bez odluka glavnih skupština
2) bez protučinidbe
3) iznad vrijednosti kapitala
Dapače, planiram povratiti cijeli kapital s kamatama, a ne neku siću. A da se trgovanje otvori kupio bih još Leda i Jamnice. Ovdje je toliko toga u korist dioničara da sam ja uvjeren u pozitivan ishod.
Naravno, na stranom sudu kojim ne upravlja politika.
http://hr.n1info.com/a295106/Video/Mislav-Kolakusic-u-N1-studiju-uzivo.html
..legenda je…Kolakušića za Predsjednika! 😊