Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bahovec slovenac ima 375 dionica jamnice. to je vrijedilo jako puno
sad čini se nema ništa. svako dionica je vrijedila više od 20 tisuća eura.

IT je na pocetku shebao ove firme i svi smi bili opravdano i iznenadjeni i ljuti.ali sad kad gledam ove ” strucnjake” sto vode ” nagodbu” zajedno sa vladom : ,hvata me smijeh od svega ovoga,a zelim IT- u da ih sve shebe i da dobije na sudu.i da ovo smece od lex agrokor padne na sudu zbog jamstava,sto ce dovesti i do pada vlade.i da ne gledamo ove cirkusante i lazove vise.i dalje sam za stecaj firme.a neka i popusim lovu na todexu,ali bar cu se posteno nasmijat.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ekipa samo hrabro fight tek počinje!
Mislim da udruga sad treba sazvati članove.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Ako na trenutak ostavimo po strani emocije, i u obzir uzmemo dvije informacije:

1. da niti udruga ne dovodi u pitanje činjenicu da su jamstva dospjela, ali da postoje ograničenja u njihovoj naplati po kompanijama jamcima (do razine iskazane dobiti i ostvarene protučinidbe) i

2. da je Peruško večeras izjavio da se o modelu naplate može razgovarati

mišljenja sam da je nekakav sporazum između vjerovnika i manjinskih dioničara do 10. 7. ipak moguć!

La vita e bella!

Modelu naplate čega?

I za koga?

Naplate duga (putem jamstava kao garancije) prema vjerovnicima.

Ili prevedeno, bilježenje tih jamstava u bilance kompanija TODEXA.

Naime, upravo će sastavljanje bilanci biti pokazatelj o (in)solventnosti pojedinih kompanija te eventualni ostatak za manjinske dioničare.

La vita e bella!

2. da je Peruško večeras izjavio da se o modelu naplate može razgovarati

mišljenja sam da je nekakav sporazum između vjerovnika i manjinskih dioničara do 10. 7. ipak moguć!

Ovo pod 2 se odnosilo na raspodjelu jamstava po poduzećima

Od sporazuma nema ništa. Do sada su nas uvijek tretirali zadnje smeće i tako će ostati. Nema više razgovora, skidaju se rukavice stavljaju se bokseri i udri do kosti i ne treba štedjeti nikoga …

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Martina Dalić potpr. Vlade priča kako ništa nije palo na teret poreznih obveznika.
Valjda ne računa milijarde propale u mirovinskim fondovima. To je palo ne teret bedaka ili ???
Ovo nije osmislio jedan čovjek. Treba prihvatiti da je genijalno sve izvedeno.
ona predstava sa Rusima koji se kao vraćaju. Ivica Todorić glumi idiota u Londonu.
Ako Martina Dalić i Ivica Todorić posve sigurno su u užem krugu ljudi koji su ovo proveli.
Jednostavno barem 100 ljudi je ovdje osiguralo doživotnu egzistenciju, a mnogo njih
i za nekoliko generacija. A Martina kaže da nema tereta za por. obveznike.

Mislim da si nešto pogresno shvatio. Može se razgovarati o razdiobi tih obveza iz jamstava medju vjerovnicima po pojedinim kompanijama (koliko kome i zasto toliko nekome?), ali ne o konceptu pretvaranja jamstava i namirenja vjerovnika iz njih.

Sad nam preostaje samo nada da ce udruga nesto pokrenuti.
Pojedinacno smo preslabi

Jonny, pa to sam i mislio.
Ako postoji ograničenje za jamstva ona mogu ukupno iznositi i 100 milijardi, ali ih kompanije pišu samo do razine propisane zakonom i ugovorima.

La vita e bella!

Kako je kolega Posejdon rekao emocije na stranu. Znali smo od 12 mjeseca što nam se sprema .sad više nema samo zavaravanja..

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

New Report

Close