Moram ovo staviti i na temu Agrokor!
Samo da znate u kakvoj đubretarskoj državi mi živimo!
http://www.cerp.hr/UserDocsImages/sjednice/2018/Sjednica%202803.2018/18.HRVI.pdf
Ratnim vojnim invalidima daju 19.500 dionica Belja.
Vrednuju ih po nominali tj. 40 kn po dionici.
Datum odluke 28. 3.2018.
Dokument potpisao ministar Goran Marić.
Ovakve pizdarije se vjerojatno niti Bisakovi nebi sjetio.
Bravo za državu. Ovime de facto priznaje da dionice imaju vrijednost. Još jedan dokument kao dokaz u slučaju da budemo protuzakonito izvlašteni.
Ja sam siguran da država NIJE pogriješila i da se ne bi tako ružno rugala u lice vojnim invalidima i obiteljima smrtno stradalih u Domovinskom ratu. Sigurno to Plenković, Dalićka i Marić ne bi napravili.
Ovo je odlična vijest za dve dioničare solventnih kompanija iz sastava Agrokora – Leda, Belja, Jamnice, Zvijezde, Žitnjaka…
[/quote]
Inače, n a z1 su danas gostovali munjiz ai novotny – bome, ipak su promienili priču – nitko više n egovori s podsmiehom o malim dioničarima, dapače munjiza držda bi ih peruško trebao primiti i da je i pravedno i razumno da i oni budu ujključeni u nagodbu.
moram reći da me je purko veom augodno iznenadio, čovjek vrlo uvjerljivo zna nastupiti, da smo ozbiljna država poput njemačke ili barem slovenije, kladio bih se n anjega. ovako njegovi i manjinskih dioničara zahtjevi su na jako dugom štapu tj. malo je izgledno da će ući u nagodbu, a sud – eh sud – tko živ tko mrtav dok ti presude
Udruga radi odlican posao!
Puno bolje od mojih ocekivanja na pocetku.
Ako ima imalo razuma, lijepo ce ih se pozvati za stol i ukljuciti u proces
Udruga mora biti ukljucena u proces nagodbe. Jos su 3 mjeseca ostala za dogovor. Sasvim dovoljno vremena za postizanje dogovora i kvalitetne, postene i zakonite nagodbe u kojoj ce svoj dio imati i mali dionicari.
http://www.cerp.hr/UserDocsImages/sjednice/2018/Sjednica%202803.2018/18.HRVI.pdf
Datum odluke 28. 3.2018.
Bravo za državu. Ovime de facto priznaje da dionice imaju vrijednost. Još jedan dokument kao dokaz u slučaju da budemo protuzakonito izvlašteni.
Ja sam siguran da država NIJE pogriješila i da se ne bi tako ružno rugala u lice vojnim invalidima i obiteljima smrtno stradalih u Domovinskom ratu. Sigurno to Plenković, Dalićka i Marić ne bi napravili.
Ovo je odlična vijest za dve dioničare solventnih kompanija iz sastava Agrokora – Leda, Belja, Jamnice, Zvijezde, Žitnjaka…
[/quote]
Zvrc, ovaj put ja moram biti party breaker.
Na popisu je i VJESNIK. Koji je mrtav. I svi znamo da je mrtav.
Tako da oni jako dobro znaju sve.
možda bi mali dioničari mogli biti uključeni na način da i oni otpišu onoliko koliko će otpisati najmnaje zaštićeni vjervnci , ne više od toga, to bi bilo razumno – 70 ili 80 posto – pa onda da ledo vrijedi izmedu 500 i 1000 kn, a jamnica 10 puta više.
Sasvim je jasno da i dioničari moraju otpisati ogroman postotak jer nemaju osiguranje. pa ako dobavljači i mjenicaši moraju otpisati toliko i toliko jer nemau osiguranje, to bi se moglodonositi ina male dioničare
Pitanje je uopće – ako npr ledo ne jamči 19 miljardi nego samo onoliko koliko po zakonu smije – koliko je to – onoiko koliko j edobio ili kolika j ezadrzan adobit, plus ono to otpada na rolap – KOLIKO NAKON TAKVOG ŠIŠANJA – KOLIKO TADA VRIJEDI LEDO. je li računao tko taj iznos.
Datum odluke 28. 3.2018.
[/quote]
Navedite jedan, samo jedan primjer gdje državna nije pogriješila, zadnjih 3 godine posebno?
Upravo im je to država napravila i ruga se svima u lice .
Najnovije je da na čelo kulikularne reforme žele čovjeka koji je otvoreno i jasno protiv nje .
Uvode Lex Agrokor na štetu domaće industrije i državnog proračuna
Uništavaju javno zdravstvo u korist privatnoga, kontrola hrane i lijekova u završnim činu ne postoji, stalno dižu vitalne cijene života a porezi najveći na svijetu, Porezna uprava kao posljednja u svijetu je Kadija i Sudija, državni aparat je najveće masa zaposlenih , Crkva u školama ima veću plaću od profesora , ali i znatno veće prava i zaštite od profesora, sudstvo se nagrađuje prema njihovoj bodovnoj ljestvici što duže sude jedan predmet……….
možda bi mali dioničari mogli biti uključeni na način da i oni otpišu onoliko koliko će otpisati najmnaje zaštićeni vjervnci , ne više od toga, to bi bilo razumno – 70 ili 80 posto – pa onda da ledo vrijedi izmedu 500 i 1000 kn, a jamnica 10 puta više.
Sasvim je jasno da i dioničari moraju otpisati ogroman postotak jer nemaju osiguranje. pa ako dobavljači i mjenicaši moraju otpisati toliko i toliko jer nemau osiguranje, to bi se moglodonositi ina male dioničare
Pitanje je uopće – ako npr ledo ne jamči 19 miljardi nego samo onoliko koliko po zakonu smije – koliko je to – onoiko koliko j edobio ili kolika j ezadrzan adobit, plus ono to otpada na rolap – KOLIKO NAKON TAKVOG ŠIŠANJA – KOLIKO TADA VRIJEDI LEDO. je li računao tko taj iznos.
Vrijednost ce se znati tek za par godina.
Naime, sve ovisi o buducnosti kompanija.
Treba naglasiti da ce nakon nagodbe sve imati nikakav ili vrlo mali dug.
Ako se uvede reda, postaju tvornice casha
Pozdrav,
Investimir,………………………šta se tebi dogodilo, pa nisi ti non stop pisao kako ćemo mi mali dionićari dobiti 0, a sada si promjenio ploću ?????????????????????????? lp
Mislim da kolegu zanima koliko kapitala drustva ostane (BVPS) kad se provede navedeno sisanje.
P.s. Todexovci, da bog da se obogatili…
Datum odluke 28. 3.2018.
[/quote]
Inače, n a z1 su danas gostovali munjiz ai novotny – bome, ipak su promienili priču – nitko više n egovori s podsmiehom o malim dioničarima, dapače munjiza držda bi ih peruško trebao primiti i da je i pravedno i razumno da i oni budu ujključeni u nagodbu.
moram reći da me je purko veom augodno iznenadio, čovjek vrlo uvjerljivo zna nastupiti, da smo ozbiljna država poput njemačke ili barem slovenije, kladio bih se n anjega. ovako njegovi i manjinskih dioničara zahtjevi su na jako dugom štapu tj. malo je izgledno da će ući u nagodbu, a sud – eh sud – tko živ tko mrtav dok ti presude
[/quote]
Kolega velike promjene u državi se rijetko kada događaju nekim pristojnim dogovorom. Gotovo uvijek je to sud. Na ovakve pljačke bi obavezno trebalo odgovorit tužbom bez obzira na ishod te tužbe jer takov white collar mafiji koja je zauzela našu državu jednostavno treba stat na kraj.Pa da više vidimo koliko je njih a koliko je nas.
Promjene u pravosuđu se neće dogodit same od sebe,neće ih niti politika riješit. Šteta što ljudi neidu hrabrije npr.ako imaju neki spor i ako vide da ih sudac vara,ne ponaša se po nekim moralnim normama,izigrava ročišta..trebali bi ga jednostavno prijavit na sve instance,svi imaju neki svoj “dosje” pa kada se vidi da ga je 20 ljudi prijavilo stvari su jasnije i treba ih sankcionirati.
Vrijeme je da ljudi općenito počnu cijenit svoju državu i njezine zakone,tako će najbolje natjerat sustav da radi.
http://www.seebiz.eu/sberbank-i-vtb-bank-drzat-ce-44-agrokora/ar-173536/
NAPOKON, NAPOKON IDEMO PREM ANEKOM RASPLETU. HVALIM TE BOŽE
ovdje se mali ne spominju, ali ovo j eionako samo u grubim crtama. ostaj eoko 20ak posto agrokora za koje se na nvodi kome die
rusi – 44 posto
obvezničari – 25 posto
banke 10 posto
dobavljači – oko 15 posto
ukupno 94
ostaje oko 5 posto. to bi taman mogli biti mali dioničari, ali nitko to ne kaze. ne znam jeli ih peruško primio