Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne radi link!

https://novaplus.dnevnik.hr/product/emisije/32709-dnevnik-31-03-2018

Od 25. min.

Pozdrav,

Joda,…………………može molim te da kažeš u par rećenica šta je tu enjoy od 25 min dalje, ………ne mogu otvoriti link, hvala i lp

Sretan Uskrs svima,a najvise malim dionicarima agrokora i udruzi.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@toronto
imate par linkova tu na stranici koji rade.
Molim vas da prihvatite zahtjev za prijateljstvom.
Hvala

A evo vam jos jedan, ovaj bi trebao raditi svakako!
LP
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/predstavnik-malih-dionicara-ocito-je-doslo-do-krivog-spoja-izmedju-uprava-agrokorovih-tvrtki-i-povjerenika—512147.html

Sretan Uskrs svima!
Nadam se da do sljedeceg vise necemo morati svakodnevno pratiti događanja oko Agrokora

Pola Todoriću pola Rusima i pola Antišinoj skupini. Gadno je, polako se otvaraju karte i dobro organizirana predstava ulazi u finale. Država kada bi htjela nema znanja ni kapaciteta ovo rješiti. Nažalost nepošteni su nasamarili poštene ulagače i uzeli lovu i poslove. Big game u kojoj su mali sa malim šansama.

Lijepo sam svojedobno rekao: trebalo je uvodjenje izvanredne uprave u poduzeca gdje nije dominantan Agrokoroc udio, recimo Ledo, sprijeciti fizicki.
Naprosto takve stvari ovdje prolaze.
Uzmes batinu, napises transparent, nekoliko stotina vas je, i s tobom razgovaraju ministri.
Natezati se s papirima nema smisla.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Peruško je uklonio osporavanja s 650m eura Sberbanka.
Jeli ostatak ide u RollUp?
Jamstva su sva osporena od strane Agram Investa u kompletnom iznosu – dakle jamstva Sberbank može samo na sudu ako je pokrenuo parnicu.
A za sporazum moraju povući sve parnične postupke?
Pa i za jamstva ako su pokrenuli parnice?

Pozdrav,

Joda ………….hvala , uspio sam vidjeti , samo tako naprijed ali potrebno će biti malo žešće nastupati i isto tako razgovarati sa Peruškom, da vidi da smo u pravu i mi “mali dionićari”.

Sava ………………..i zaključak ti je ……………….molim objasni šta ti misliš kakav će biti kraj, lp

Sretan velikonoćni ponedeljak svima osim nekima koji rade protiv nas, lp

Ledo, Jamnica, Zvijezda, Belje su solventne kompanije koje se jamstvima bez protucinidbe zele napravit insolventnim i tako otet postojecim vlasnicima kapitala.

Svakom objektivnom je jasno da to nece proci, a svi koji u tome sudjeluju mogu i sami dozivotno postat insolventni kad pocnu stizat presude. Nadam se da su uprave solventnih drustava toga svijesne i da nece prihvatit kriminalna i protuzakonita jamstva.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Zar nisu i Ledo i Jamnica i Zvijezda i Belje ,Konzum itd. imale blokirane racune (ukupno preko 3 milijarde kuna kako se moglo iscitati u medijima) prije aktiviranja zakona?
To nema veze sa likvidnosti i solventnosti,zar ne?Vise sa izglednim stecajem,po meni i zdravom razumu.
“Svakom objektivnom” nije jasan vas iskljucivo subjektivni pristup.Jamstva su tu i ona jesu dospjela i to je cinjenica,a kako i kada ce se proknjiziti ,ovisi o onima koji su kvalificirani i nadlezni to napraviti.Jamstva su najvecim dijelom data daleko prije i trebalo je onda misliti o tome.
Sada nekako ispada da firme kceri nisu uopce bile financirane od datih kredita,sto su uprave opovrgnule jer se puno investiralo duzi niz godina.

New Report

Close