Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako sam ja dobro skužio Peruško pritišče direktore (leda, zvijezde ,belja itd.) da izrade i potpišu izvješća koja idu na ruku izvarednoj upravi (na štetu postojećih dioničara) a ta izvješća ne bi prikazivala stvarno stanje(istinu)?

Tako je Darac.

Činjenicu da to nije istina morati ćemo potvrditi kroz sudski postupak.

La vita e bella!

Pozdrav,

Ovi direktori odgovaraju kazneno za sva dela i sve podpise i to mislim da je sasvim jasno svima, a kako će postupati to je drugo, u svakom slućaju ako se podpišu idemo na sud a onda se zna ko će sve to platiti i to sa kamata,

takođe se odgovara osobnom imovinom i na to treba misliti, a ne samo slušati neke druge poput,……..lp

@serislav

To nije tocno. Direktori tvrde da su jamstva potpisivali s ciljem protucindbe i samo su za taj iznos jamcili (to i pise u dokumentima). To direktore izuzima odgovornosti i oni ce se tako branit na sudu.

Tek ako netko sva jamstva bez obzira na protucinibu bilancira, radi kazneno djelo i odgivarat ce.

Stavljali smo i linkove bas na ovom forumu gdje se vidi sto priznaju direktori svojim potpisom i sto se moze bilancirat.

Bitno je da netko potpise nove izvjestaje, revizor i naravno uprava. Onda cemo dalje lako. Samo nam dajte imena i ime revizora (pravne osobe) koji to odobrava.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

@serislav

To nije tocno. Direktori tvrde da su jamstva potpisivali s ciljem protucindbe i samo su za taj iznos jamcili (to i pise u dokumentima). To direktore izuzima odgovornosti i oni ce se tako branit na sudu.

Tek ako netko sva jamstva bez obzira na protucinibu bilancira, radi kazneno djelo i odgivarat ce.

Stavljali smo i linkove bas na ovom forumu gdje se vidi sto priznaju direktori svojim potpisom i sto se moze bilancirat.

Bitno je da netko potpise nove izvjestaje, revizor i naravno uprava. Onda cemo dalje lako. Samo nam dajte imena i ime revizora (pravne osobe) koji to odobrava.

Mi se ovdje borimo i pisemo, a zasto? Na kraju se sve radi samo da bi Rusi preuzeli cijeli Agrokor. A onda dugorocno SVE gube dobavljaci i hrvatska ekonomija. O tome sam i pisao prije nekog vremena. Evo i jedan zanimljiv link: https://m.24sata.hr/news/kakva-ga-sudbina-ceka-fatalna-ruskinja-preuzima-agrokor-566814

Jos ima vremena, samo svi trebaju progledati!

Nema jamstava nema tereta na profitabilne kompanije.
Shvatila ekipa da je to kriminal i da nema odvjetnika koji ih iz toga može izvući, bez obzira koliko im love Peruško ostavio.Peruško će ostati čist, a oni će pojesti______.
Nek obrate pozornost na par stvari:
1. Jamstva su dana u ime drugih dioničara između ostalog i mirovinskih fondova kao i stranih fondova
2.Jamstva su dana preko kapitala firme što nije zakonito(stoji čak u ugovoru),protučinidba?
3. Na temelju tih jamstava tjeraju u stečaj firmu npr… Ledo, Agrolagunu u kojoj nisu većinski vlasnici koje zarađuju solidne novce
4.gdje su novci koji su se posuđivali voljenom gazdi (pitat će ostali dioničari), a sad firma ide u stečaj-zrcaljenje?
5.zašto se otpisuju dugovi Kozumu i Agrokoru, a firme tjeraju u stečaj?
6.Zašto nakon svega otkrivenog Jamnica Ledo i Belje opet jamće Roll up za pokrivanje Agrokora, Konzuma i ostalih kompanija koje nemaju budućnost?
7.PU može potpisati hrpu odricanja od odgovornosti, ali onaj Mercedes, Audi, BMW koji vozi na trošak firme vozi kao odgovorna osoba i bajke koje mu Petruško prodaje su samo to bajke,- postoji nešto što se zove kazneni zakon, a on kad se primjeni je daleko od bilo kakve bajke!

Želim im svu sreću ukoliko jamstva provedu kroz bilancu, samo neka paze Luka iz čelije broj 2 voli profinjene dečke! 🙂

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

@serislav

Bravo samo dajte dokaz, a onda nema nazad.

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

Nego kad dolaze na red za odgovornost svi ovi koji su to zakuhali? Od gazde koji ladi jaja u Londonu, ispija čaj i smije se ovoj ekipi, pa ovima iz svih uprava koji dali vise u agrokor nego sta im vrijedi kompanija, pa ekipa iz hanfe koja nije nista radila zadnjih X godina da ne dođe do ovoga…..
a i ovih amatera iz banaka koji su im i dali kredite iznad imovine preko koje su se mogli naplatiti, svima bi trebao jedan Putin da ih u Sibir pošalje

Pozdrav,

Ovi direktori odgovaraju kazneno za sva dela i sve podpise i to mislim da je sasvim jasno svima, a kako će postupati to je drugo, u svakom slućaju ako se podpišu idemo na sud a onda se zna ko će sve to platiti i to sa kamata,

takođe se odgovara osobnom imovinom i na to treba misliti, a ne samo slušati neke druge poput,……..lp

Tko?

Baš gledam tko god je napisao na ovoj temi neki korektan osvrt dobio je nikakvu ocjenu. Bilo bi zanimljivo vidjet šta iza toga stoji. Jadnici

Postavlja se sljedeće pitanje.
Ako sve ovo sada, nakon godinu i pol dana ide u smjeru da Rusi preuzmu Agrokor, zašto su onda bila osporena potraživanja Sberbanku i zašto su uopće uključeni Knighthead i drugi lešinarski fondovi kada su Rusi mogli odmah dobiti ovo što danas traže?? Zasto im je Ramljak osporio potraživanja i nabio enormne troskove za tzv.
savjetničke usluge koje su završile kako su završile, a sve se moglo izbjeći da se sa Rusima odmah sjelo za stol?? I na kraju da li će konačno u ovoj banana državi netko odgovarati za svoje propuste i greške??

New Report

Close