Pa normalno da ce biti sve u redu!
Agrokor se zaduzivao a na Ledo,Jamnica, Belje tako da oni koji su tikve sadili s IT nek uzmu dionice Agrokora od IT.Volio bi vidjet tko moj dio u Ledu moze oteti ili proglasiti NULA. Onda molim lijepo ugasite tvornicu i firmu Ledo jel vrijedi NULA a radnike na burzu i u Njemacku s njima a tako i u Jmnc Blje
Obavezno procitati i pogledati prezentaciju: http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/doprinos-udruge-workshopu-na-okolnost-jamstava/
To je to!
Krešendo je pred nama.
Da vidimo tko će staviti svoj potpis na jamstva!
I izložiti se pravnim postupcima.
[COLOR="Red"]GOSPODO DIREKTORI[/COLOR], ako ovo čitate, a siguran sam da i vi čitate – u vašim rukama je sudbina nagodbe, a slobodan sam reći i sudbina Agrokora u cjelini, a i djelom održivost pravnog i financijskog sustava RH.
Mislite li da ćete ostati u Agrokoru ako stavite svoj potpis na te protuzakonite, nepoštene i nadasve nemoralne radnje?
Ja ću vam reći. NEĆETE.
Već ste iskorišteni i imate povijesnu priliku tome stati na kraj.
Još je uvijek NA VRIJEME!
Vi ste na potezu!
[COLOR="Red"]Napravite sebe i nas ponosnima![/COLOR]
Sva imena javno objaviti da se zna tko su ti ljudi a ne samo direktori !
Javno prozivanje s imenom i prezimenom
Svaki PU koji potpiše FI sastavljen temeljem nezakonitih radnji, bit će prožvakan i ispljunut upravo od onih koji to zagovaraju. U suprotnom ukoliko to ne učini možda postane vjerovnik za isplatu otpremnine, a i nezakonito udjeljen otkaz povlači određene pravne posljedice.
Bravo Udruga!
Tako se radi!
Sažeto, argumentirano i na vrijeme.
A ne kao Ustavni sud, koji će svoju odluku donijeti “naknadno”.
Kada sve karavane prođu, a šteta bude najveća.
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/doprinos-udruge-workshopu-na-okolnost-jamstava/
Sve je tu jasno,sad ispada da bi svi trebali biti pravni eksperti, obilaziti sa par dionica u vlasništvu sve moguće skupštine i bit do detalja upućeni u trgovačko pravo a da bi bili u egal borbi sa pojedini bogatim vlasnicima poduzeća i/ili interesnim skupinama oko pojedinih poduzeća. Uza sve to roditi se sa malom maturom tako da imaš flaying start na ulazu. Mi smo ti koji zapravo održavaju i razvijaju tržište kapitala.
Pogledajte šta je taj Ramljak sa Daličkom napravio. Svoj narod na takav način tretirati pa to je strašno. I sad ti tu na forumu neki ljudi prepričavaju neku svoju jeftinu demagogiju,dobro je rekao onaj Bunjac nedavno u Saboru kao kad dođeš kod zubara sa pokvarenim zubima a on ti kaže e jbg šta si jeo slatko.
Pa valjda postoje i neke moralne norme.
BTW ovu našu borbu su odavno trebali pokrenuti mirovinski fondovi
Pozdrav,
Ja sam za svoje novce kupio dionice Zvijezda,……prije Lex-a, pa da mi sada neko kaže, da to vrijedi 0, pa ljudi jeli to normalno, ja to ne mogu vjerovati da se može takva pljaćka raditi u RH ( tu su branitelji, fondovi, mi mali ljudi sa svojim novcem,……)jesu svjesni da smo dio EU i da takve stvari neće proći tek tako kao što so zamislili Dalićka, Ramljak, lešinari,…..lp
Bravo Udruga!
Tako se radi!
Sažeto, argumentirano i na vrijeme.
A ne kao Ustavni sud, koji će svoju odluku donijeti "naknadno".
Kada sve karavane prođu, a šteta bude najveća.
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/doprinos-udruge-workshopu-na-okolnost-jamstava/
Udruga radi odlican posao i ima punu podrsku. Svi koji jos eventualno nisu trebali bi se uclanit u udrugu i tako nam svima ojacat poziciju. Besplatno je i moze se preko interneta. To ce vam omogucit i dolazak na skupstinu udruge i dobivanje dodatnih informacija.
Borba tek pocinje! Zajedno smo jaci!
Pazite koja bi to bila pljacka:
Agrokor nije bi vlasnik vise od 50% u Ledu, a sad bi odveli u ozrcaljeni Agrokor 100% !
Netko se gadno igra s vatrom, ljudi imaju jos razumijevanja za ovu “Banana državu” , al kad dirnes u moj đep ili ti novčanik nesmijem ni izgovoriti u sta su pojedinci spremni , tako da tko se vatrom igra nek nemisli da se nece ispeci
Stecaj je jedino koliko toliko pravedno i realno rjesenje.
Trebalo bi u sinhroniziranoj akciji ukinuti Lex, modificirati stecajni zakon i uvesti stecajnog upravitelja sa zadatkom da provede stecaj s preustrojem.
Samo je pitanje da li Plenki ima ruke u Saboru za to.
U svakom slučaju smeće polako ali sigurno izlazi na površinu, a direktori solventnih poduzeća pamet u glavu, ovdje se radi i o vašoj i o egzistenciji vaše djece. Dakle potvrđuje se sve ono što Udruga tvrdi svo vrijeme (da su jamstva protuzakonita) i samo je pitanje trenutka kada će i Fabris & Co to morati priznati.
@zubinjo, Agrokor je imao 48% Leda, a sad Peruško oće ukrast i ostalih 52%.