Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zanimljivo!

Sve što je potpisao Ante Žigman se obustavlja (Ledo, Belje, VPIK…) a ono što je potpisao Tomislav Gračan (Žitnjak i Jamnica) nastavlja trgovanje od sutra!

WTF?

Kolega Gračan je clan uprave ZSE i oni su dali odobrenje za nastavak trgovanja..Nakon toga dolazi odluka Hanfe ( Žigman ) kojojm se opet nalaze zabrana trgovanja…Sve ok ali losa koordiniranost sluzbi..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Koordinacija među institucijama financijskog tržišta u Hrvata!

UŽAS!

Ali barem sada znamo na ćemu smo.

Što se mene tiče i ovo je ok.

Kako znam da će sve na kraju ispasti dobro, veseli me nastavak trgovanja kada god on bude.
Pišemo si s vremena na vrijeme.

Uglavnom da podkubavamo jedne druge, jer je na forumu malo argumenata, a puno bockanja neistomišljenika.

Ali, tako je kako je.

Pozzz.

La vita e bella!

a ništa, treba se pomiriti s gubicima, upisati 0 za todex dionice i krenuti dalje s trgovanjem na ZSE. ima tu još par izdanja koja nisu u stečaju ili PSN pa navalite s kupnjom 🙂

Indikativna rečenica iz rješenja HANF-e

Promjena izvanrednog povjerenika i preostalo kratko vrijeme do završetka postupka izvanredne uprave kreira situaciju bitno različitom nego u prethodnom razdoblju”, navode iz HANFA-e.

Do sadašnja situacija je 0, a sada je bitno različita situacija, kaže HANFA

Ili nova “metla” u HANF-i hoce pokazat kako je ozbiljno shvatio svoj posao i hoce pokazat tko je gazda u selu. ZSE bi da se trguje..to je jasno..njima bez trgovine nema posla..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kontaktirao sam brokere.Svi nalozi i kupovni i prodajni na todexu će biti poništeni pa moj trejuderski potencijal raste za blokirana sredstva.
A što se tiće odluke o blokadi trgovanja Todexom mislim da je potpuno ispravna dok se ne sklopi nagodba.
Jučer sam napomenuo da bi blokada trgovanja trebala biti barem do novih kvartalnih izvješća.Već od trenutka kada je Azimov u ratnoj uniformi objavio rat Agrokoru i Ivici Todoriću trebala je nastupiti blokada trgovanja.Kako sam donio odluku da sve zarađeno u Todexu ostavim do kraja blokada trgovanja mi predstavlja
veliko olakšanje.Sigurno neću prodati.Bio sam jako discipliniran i držao se pravila da mogu u Todexu trejdati samo sa novokupljenim dionicama,pa sam bio nešto i dokupio u BElju,a ostali nalozi nisu prošli i novci mi bili blokirani.
Možda nešto kupim preko njuškala.Zašto ne kupiti još jeftinih,a možda i najskupljih tiketa!!!!!

Bit će veliki pušing ili ogromna dobit.

Zanimljivo!

Sve što je potpisao Ante Žigman se obustavlja (Ledo, Belje, VPIK…) a ono što je potpisao Tomislav Gračan (Žitnjak i Jamnica) nastavlja trgovanje od sutra!

WTF?

Kolega Gračan je clan uprave ZSE i oni su dali odobrenje za nastavak trgovanja..Nakon toga dolazi odluka Hanfe ( Žigman ) kojojm se opet nalaze zabrana trgovanja…Sve ok ali losa koordiniranost sluzbi..

Pozdrav
[/quote]
Ne dobro su se koordinirali.Najprije deblokada i poništenje naloga,a zatim nastavak blokade.Ja sam
zadovoljan.

Jehbote, tko je ovdje lud

Hnafa blokira, burza deblokira, burz ablokira, hanfa deblokira.

Što je sad važeće – će biti trgovanja ili neće biti. Želudac me zaboli kad vidim ovu našu birokraciju – to je takva jedna svinjarija da čoveku dođe d asjedne na prvi bus. Mislim, bljutavo i gadljivo.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Jehbote, tko je ovdje lud

Hnafa blokira, burza deblokira, burz ablokira, hanfa deblokira.

Što je sad važeće – će biti trgovanja ili neće biti. Želudac me zaboli kad vidim ovu našu birokraciju – to je takva jedna svinjarija da čoveku dođe d asjedne na prvi bus. Mislim, bljutavo i gadljivo.

evo i EU se uključuje
http://zse.hr/default.aspx?id=81948
stvarno smo brod luđaka a karta skupa u MP3

Najprije deblokada i poništenje naloga,a zatim nastavak blokade.Ja sam zadovoljan.

Ma ludilo. Naprosto da čovjek žali što takvo opće blokadno zadovoljstvo nije na cijeloj ZSE

Ignore: KressoM, delux

Ecobarbar, Popolo, Riba——————————–dečki koja vam je svrha pisati svaki dan negativno o dionicama poput Leda, Jamnice, Zvijezde,……

i to pišete po 10x jedno te isto kako ne valja, zašto ne valja,…..

a ja mislim, da će sada sa novom upravom biti malo drugaćije jer treba završiti posao-nagodbu kvalitetno, …..

sigurno će biti ukljućeni Sberbanka, Adris kao veliki dioničar i mislim, da bi trebali imati na umu i nas male – kao male dioničare jer dioničari u Ledu drže više od 50% i tako dalje

što znaći pravedna i kvalitetna nagodba ? Treba biti dobra za sve, a svi znamo da će biti odpisa,…a bit će sigurno bolje i to mislim dosta bolje nego tada kada je bio predsednik Ramljak ,…..lp

Sad ZSE bez obzira na HANFU tjera na svoj konac sa ovom EU uredbom i svojim nastavkom trgovanja objavljenim jos u 10: 2x……prije nego što je Hanfa izdala kompletnu obustavu….

Koji apsurdistan…….

New Report

Close