http://zse.hr/default.aspx?id=81844
Evo, kreću svi.
To se razbahatilo do kraja.
"Mi smo pod izvanrednom upravom i ne može nam nitko ništa."
Stoka.
Ako revizori znaju da će novi FI biti značajno drugaćiji od zadnjeg stanja blokada bi trebala biti nastavljena.Da li će u nove bilance biti instalirana jamstva?
Da li će se imovina ovisnih društava biti povećana zbog vračanja nematerijane imovine tj.brendova.
Dakle,bilance društava kćeri mogu biti i povoljnije,ali i lošije,u ovisnosti od pristupa,a ne samo kao
posljedica tekućrg poslovanja.
Normalno ,da se postavlja jedno jednostavno pitanje.Da li su dostupna izvješća novog revizora veći falsifikat od starog revizora?I zato bi u ovom trenutku nastavak trgovanja bio prava kocka.Pričekajmo
FI4Q2017.još barem mjesec dana.Biti ćemo pametniji tj.informiraniji.
Normalno da mi kojima su sredstva blokirana po kupovnim nalozima očekujemo da će nam osloboditi sredstva ranije.
Uostalom smatram da jamstva treba poništiti,a vinovnike njihovog sklapanja utužiti sa ciljem da im se omogući guljenje krompira i oduzme privatna imovina!!!
Čije interese, zapravo, zastupaju članovi Privremenog vjerovničkog vijeća?
Stvarno više ne znaš tko ovdje koga….
Ako ništa, bar je jedno sigurno, HR gospodarstvo će zahvaljujući ovim “genijima” osjećati posljedice još godinama…
lopina
Sasvim je moguće da se radi revizija revizorskih izvješća.
Ali u tišini, i sad kao odgoda.
Pa Q3 su dali u roku, ako se ne varam.
Po čemu je sad ovo specifično ako nema značajnih pretumbacija?
Pričekajmo.
Pa Q3 su dali u roku, ako se ne varam.
Po čemu je sad ovo specifično
Nema izvanrednog povjerenika koji bi ih blagoslovio….
Mali dioničari gube sve,ako se stvara novi Agrokor i nove firme kćeri zašto bi se uopće dopustilo trgovanje sa starin dionicama jer su one potpuno bezvrijedne.Uglavnom zaboravite na dionice,nema ih više tako je izjavio Ramljak.
Forumski Ramo ja se s otimačinom mog novca neću pomiriti, nego ću učiniti sve da krađu spriječim, širenjem istine, sudskim putem, sve što mogu.
Po nijednom zakonu se imovina ne može izvući u nove tvrtke, a dugovi ostaviti postojećim tvrtkama. Ako je to moguće citirajte mi zakon koji to dozvoljava.
A vi koji pravdate ovu otimačinu niste zaslužili ništa nego ove promete koje imate.
da je ovo sve bilo gotovo prije 5 mj. pa makar da smo sve izgubili do sada bi se tržište oporavilo i nadoknadili bi taj gubitak na rastu drugih dionica
Paulie
Jamstvima su firme proglašene insolventnim, a onda vjerovnici iliti povjerenik s imovinom dužnika mogu raditi što hoće.
Jer vlasnički kapital više ne postoji.
Ako su jamstva nelegalna to je druga stvar.
Sud, gdje je sud? Što kaže?
Pročitati svakako!
da je ovo sve bilo gotovo prije 5 mj. pa makar da smo sve izgubili do sada bi se tržište oporavilo i nadoknadili bi taj gubitak na rastu drugih dionica
Pa da mi druge narastu i 1000%, pljacku necu dozvoliti
Ulagači se boje nakon ove legalne pljačke agrokorovih dioničara uložiti 1 kn na ovu burzu.
Vremena ima sasvim dovoljno da se napravi kvalitetna i u sirem ekonomskom aspektu lakse prihvatljiva nagodba. Jamstva nikako ni pod kojim uvjetima u onakvom obliku ne mogu biti prihvacena. Novi povjerenik mora sa svim sjesti za stol. Losa nagodba u kojoj ne bi bilo malih dionicara napravila bi veliku i ekonomsku i pravnu stetu. Na kraju bi vjerojatno doslo do velikih odsteta po odlukama stranih sudova.