Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/xPgWryo8H2qJmpoW2hqwPA==.pdf

Sad se može očekivati val odgode across the board cijelog todexa.

svašta…. danas-sutra treba biti imenovan novi povjerenik i ponovo krenuti trgovanje, a onda dođe ovakva vijest…lako moguće da će opet zbog toga blokirati trgovanje na xx dana…ako bude 1 dan lufta između te 2 blokade, nadam se da će ljudi na vrijeme reagirati i barem povući kupovne naloge da im opet sredstva ne ostane blokirana tko zna koliko dugo, možda sve do sklapanja nagodbe

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ako bude masovnih odgoda objave financijskih izvješća, mogli bih ih i dalje ostaviti u blokadama, obzriom da je to bio jedan od razloga one prijašnje višemjesečne blokade

Lako moguće da ostane i dalje blokada sve do dostave FI,a to bi onda moglo potrajati i do sklapanja nagodbe. Opasno je da zbog toga zadati nalozi (fin.sredstva) za kupnju dionica i dalje ostanu blokirani.

Ignore: KressoM, delux

Lako moguće da ostane i dalje blokada sve do dostave FI,a to bi onda moglo potrajati i do sklapanja nagodbe. Opasno je da zbog toga zadati nalozi (fin.sredstva) za kupnju dionica i dalje ostanu blokirani.
[/quote]

Ne znam zašto bi netko uopće zadao nalog za kupnju todexa.
Tko zada pravo mu i budi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://zse.hr/default.aspx?id=81844

Evo, kreću svi.
To se razbahatilo do kraja.
“Mi smo pod izvanrednom upravom i ne može nam nitko ništa.”
Stoka.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vjerojatno je mislio na već zadane kupovne naloge koji su u sustavu. Ne znam kakav je status sa njima, jel se može otkazivati ili ne u ovoj fazi.

Vjerojatno je mislio na već zadane kupovne naloge koji su u sustavu. Ne znam kakav je status sa njima, jel se može otkazivati ili ne u ovoj fazi.
[/quote]

Da, mislio sam na već zadane naloge na todexu koji se ne mogu povući, forumaš lopina se žalio na takav slučaj gdje ne može povući kupovni nalog i sredstva su mu zamrznuta dok traje blokada.

Pozdrav,

Ovaj Fabrik Peruško ima stvarno jako dobro reputaciju tako da mislim, da će on posložiti neke stvari i da ćemo biti i mi mali dionićari u toj nagodbi ukljućeni, lp

Sjaši Kurta da uzjaši Murta. U Todexu sam, ali nema od ovog ništa. Domaci eksperti su odabrani da mogu omastit brke, a ne da rade pošteno, zato je Alvarez otjeran.

[/quote]

Da, mislio sam na već zadane naloge na todexu koji se ne mogu povući, forumaš lopina se žalio na takav slučaj gdje ne može povući kupovni nalog i sredstva su mu zamrznuta dok traje blokada.
[/quote]

Ma da, ali opet, postavlja se pitanje zašto se uopće netko bavi s tim.
Narodna poslovica kaže: tko zlato vrti zlato ima, tko drek vrti drek ima.
Eto. Zar nije tako?

@serislav
Samo jedna riječ: “špekuliranje”. Pod time ne mislim ništa loše jer na žalost špekuliranje je na ZSE p(re)ostao jedini način trgovanja dionicama.

@serislav
Samo jedna riječ: "špekuliranje". Pod time ne mislim ništa loše jer na žalost špekuliranje je na ZSE p(re)ostao jedini način trgovanja dionicama.

Prežalosno je to.
Ali nažalost istinito.
To se vidi po tome da dobitaši tavore, a gubitaši divljaju s cijenama jer se očekuje “nešto”.

Očekujem dobre stvari od dvojca Weber -Peruško i zaokret nagodbe .

New Report

Close