Ja bih htio postaviti pitanje onima koji su još u Todomoru, bilo u jednoj ili više dionica. Pitanje glasi
Smatrate li da vam je još uvijek netko kriv ili ste možda nakon 180te blokade i 1080te loše vijesti možda ipak jedino sami odgovorni što st esvoj novac plasirali u nešto što
1. vrijedi otrpilike 0 kn
2. što može omrknuti na burzi, a osvanuti u Malom oglasniku
http://www.seebiz.eu/kosor-do-sredine-tjedna-imat-cemo-povjerenika-i-zamjenike/ar-171520/
Pogledajte što kažu Darinko K. i Zgazimir Čačoni:
10. srpnja, to je taj datum.
Sve mora biti gotovo.
Nema reformiranja ničeg.
Vozi Miško.
Fala bogu da do sredine tjedna nadu imena.
Ponovo, preko koga idu poruke?
Kosor i Čačić, nečeš kredibiliteta, Ako nebude tako kako kažu koga briga.
Ja slušam što govori Jandroković i čekam “Vasu”
Pitanje je čija je zadnja?
Vezano, za Šeparovića, već je dat demanti, ali neda mi se sad to trazit.
Fala bogu da do sredine tjedna nadu imena.
Ponovo, preko koga idu poruke?
Kosor i Čačić, nečeš kredibiliteta, Ako nebude tako kako kažu koga briga.
Ja slušam što govori Jandroković i čekam “Vasu”
Pitanje je čija je zadnja?
Vezano, za Šeparovića, već je dat demanti, ali neda mi se sad to trazit.
Pa ono što kaže Kosor to je to. Kosor je mnogo veći uguz i glasnogovornik onoga što će biti od Jandrokovića. Kosor govori ono što Plenković (tj premijer, tj HDZ) kaže, često i doslovno. Sve drugo je nebitno.
Ja bih htio postaviti pitanje onima koji su još u Todomoru, bilo u jednoj ili više dionica. Pitanje glasi
Smatrate li da vam je još uvijek netko kriv ili ste možda nakon 180te blokade i 1080te loše vijesti možda ipak jedino sami odgovorni što st esvoj novac plasirali u nešto što
A ja imam pitanje za tebe:
jel ti i nakon 200 tinjak ispisanih stranica na temi Agrokor i dalje misliš da ti je netko drugi kriv što ne vidiš dalje od vlastitog nosa?
Ivica je rekao istinu. I ja sam uvjeren da će ovo uskoro postati bomba, odnosno to tvrdim od početka.
Koliko ovdje ima mutne vode to ova zamlja još nje vidjela, ali izgleda mnogima treba vrijeme da shvata koja otimačina je u pokušajima
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9lDqqL7Y2WXMdVHud3z72w==.pdf
I šta sad?
Tek sada se pokreće pitanje dospijeća kredita jer je Ramljak dobio nogu a u ugovoru u Lexu piše ako dobije nogu (ne piše iz kojeg razloga, znači iz bilo kojeg) kredit dospijeva na naplatu. O tome sam još prije par dana pisao a naši vrli analitičari ni riječi o tom problemu.
Nije dobio nogu nego je sam dao ostavku (iako pod pritiskom), a to je velika razlika
[/quote]
Ramljak je čovjek iza kojega je stajala Vlada RH, pa ako navodiš da je otišao pod pritiskom dobro bi bilo navesti TKO to u RH može pritisnuti čovjeka kojega je imenovala Vlada RH?
[/quote]
Pa pisalo je u par članaka da su iz vlade Ramljaku suptilno, ali jasno dali na znanje da više ne uživa njihovo povjerenje i da se mora maknuti. Oni ga ni ne bi mogli smijeniti nego bi to morao napraviti sud na njihov zahtjev, ali ovako je sve odrađeno elegantnije i bez opasnosti da roll up kredit bude proglašen dospjelim.
Je, bilo bi najbolje da cjelokupno gospodarstvo prepustimo likovima poput Todorića, Fižulića, Peveca, Gucića, Biondića, Keruma, koji su dokazali i pokazali kako se vode poslovna carstva na svojim vlastitim primjerima, a sada neki od njih naduto dociraju ih fotelje što bi i kako bi trebalo raditi. I uz sve to, poznatu im povijest, pronalaze put do onih koji ih slušaju, kimaju glavom i govore – pa da, tako je, u pravu su.
……………
Ramljak je čovjek iza kojega je stajala Vlada RH, pa ako navodiš da je otišao pod pritiskom dobro bi bilo navesti TKO to u RH može pritisnuti čovjeka kojega je imenovala Vlada RH?
Dabarrr, pa Vladu može pritiskati svaki čoban s dva Dollara u džepu i USA putovnicom, svaki Englez na socijalnoj skrbi i cijela EU veleposlanička mašinerija, pa izaberite .
Osobnog sam mišljenja da je Ramljaka skinuo Sber. Ideja cjeloga Lexa ima samo jedan zadatak osigurati što veću zaradu odobranima. Dobavljači, domaći kreditori, dioničari su nus produkt koje treba eliminirati. Mislim da je Vlada imala u ovoj igri pljačke Agrokora samo jedan uvjet, sačuvati dobavljače zbog radnim mjesta, odnosno socijelanog mira. To vam najbolje govori da je Vlada pristala na rasturanje Agrokora po želji i volji Rollupera samo za socijalni mir, ali teško će i oni nagovoriti suce da glasaju u tom smislu. Mislim da tek počinje igra bez granica.
Granica je 10.07.
Tada je gotovo.
A sudovanje moze poceti.
Plasirali smo svoj novac na temelju laznih financijskih izvjestaja.
Ako ti kupis auto za koji mislis da je Mercedes – jer ti tako pise u SLUZBENIM specifikacijama – a isporuce ti FICU i onda ti jos napisu “Ha, je*bi ga, to ti je rizik, k’o te je*be” – pretpostavljam da bi ti u takvom slucaju vjerojatno jos kupio i brisace (za Ladu).
Medjutim, u mom slucaju ja idem isterati makar blizu ono sto sam platio.
Tako da je moje osobno
3. ne volim da me se za novac pravi budalom. Novac je jedno od stvari za koje se ljudi ubijaju od kad je pamtivjeka i nije za zaje*nciju. I zato imamo te dionice i dalje.
A to koliko si altruist se vidi po tome da bi nam, valjda, savjetovao da utopimo te “bezvrijedne” dionice nekim tup*nima, pa onda neka oni trpe jos dodatnu stetu.
Dobro kaže Gazda, kad se konzultanti naplate sva papirologija će se spaliti da se nikome ne uđe u trag.
http://www.seebiz.eu/todoric-kad-se-naplate-konzultanti-ce-spaliti-agrokor-video/ar-171529/