@serislav, ecobarbar
Pa vi ste stvarno u banani!
Vaš mozak radi na načelu da je sasvim normalno će evo jedan Mate Brlošić odlučivati o 1,1 milijarde eura SBERBANK novca.
Bolesno!!!!!
sava
Doista ne razumijem o čemu pričate.
Samo sam upozorio na to da je Ustavni sud crna rupa, zajedno s predsjednikom prepisivačem na čelu.
Otkud vam sad Mate Brlošić?!? Stvarno ne kužim.
OPG-ovci su isplaćeni i po meni ne trebaju glasati.
Ali i za to treba sudsko rješenje tražbina.
Znači opet sud koji šteka i ne znamo kad će se oglasiti.
SBER će izgleda sjesti za stol jer će nešto dobiti, a bitno smanjiti natezanje.
@serislav, ecobarbar
Pa vi ste stvarno u banani!
Vaš mozak radi na načelu da je sasvim normalno će evo jedan Mate Brlošić odlučivati o 1,1 milijarde eura SBERBANK novca.
Bolesno!!!!!
Ne, nego smo valjda realisti, a možda činjenica da (barem ja, za njega ne znam) ove dionice ne posjedujem a i da ih posjedujem ne bih se emotivno vezao uz kompanije (što je prva i klasična pogreška u invetiranju, no nju investitori koji izađu iz pelena prevaziđu), pa možda i objektivnije sagledavamo stvari.
Ponekad kad čitam tvoje upise, ne mogu se oteti dojmu da si još u vrtićkoj fazi. Pa onda imaš ovakve sulude ispade.
Prema toj tvojoj teoriji je onda Michael Burleigh fašista i nacista zato jer je napisao jednu od najbolji knjiga o trećem rajhu 🙂
SBER će izgleda sjesti za stol jer će nešto dobiti, a bitno smanjiti natezanje.
Eto to si ti – kao SBER će dobiti neku milostinju, a u biti ni više ni manje nego po Zakonu.
Bio si najglasniji a i sada si dok je Ramljak ZRCALIO – tvoj mozak je u……da ne kažem gdje!
Tko još spominje zrcalne kompanije?
Kaže do ljeta! Pa do ljeta će se već sve raspasti i bit će neke nove firme. Šta će oni onda donijeti?
Kaže do ljeta! Pa do ljeta će se već sve raspasti i bit će neke nove firme. Šta će oni onda donijeti?
[/quote]
Kaže naslov prije nagodbe
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9lDqqL7Y2WXMdVHud3z72w==.pdf
I šta sad?
Tek sada se pokreće pitanje dospijeća kredita jer je Ramljak dobio nogu a u ugovoru u Lexu piše ako dobije nogu (ne piše iz kojeg razloga, znači iz bilo kojeg) kredit dospijeva na naplatu. O tome sam još prije par dana pisao a naši vrli analitičari ni riječi o tom problemu.
Citat Serislav
Samo sam upozorio na to da je Ustavni sud crna rupa, zajedno s predsjednikom prepisivačem na čelu.
Kako ti znaš da je predsjednik Suda prepisivač.
Neznam koja je razina tvog obrazovanja, ali svaki rad (diplomski pa do doktorske disertacije) je u dobrom dijelu pozivanje na nečije druge radove i istraživanja.
U slucaju Šeparović izvori su navedeni u foosnotama, a zlonamjerni lik je u svojoj kopiji izbacio te iste foosnote.
I šta sad?
Tek sada se pokreće pitanje dospijeća kredita jer je Ramljak dobio nogu a u ugovoru u Lexu piše ako dobije nogu (ne piše iz kojeg razloga, znači iz bilo kojeg) kredit dospijeva na naplatu. O tome sam još prije par dana pisao a naši vrli analitičari ni riječi o tom problemu.
Nije dobio nogu nego je sam dao ostavku (iako pod pritiskom), a to je velika razlika
I šta sad?
Nije dobio nogu nego je sam dao ostavku (iako pod pritiskom), a to je velika razlika
[/quote]
Ramljak je čovjek iza kojega je stajala Vlada RH, pa ako navodiš da je otišao pod pritiskom dobro bi bilo navesti TKO to u RH može pritisnuti čovjeka kojega je imenovala Vlada RH?
jmz
Jedan mali dipl.ing.-ić, ništa posebno, i znam kako nastaje to što je bilo u pitanju.
No međutim službeno je proglašen plagijatorom od strane viših od njega.
sava
Kibicirate bez veze.
Od toga sve ga nema ništa.
Stiže novi upravnih koji nastavlja s maksimom sklepajte to što prije i bok.
Valjda će se dotad oglasiti sud s tražbinama pa će sve biti jasnije.