Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jos jednom

http://hr.n1info.com/a283210/Vijesti/Separovic-za-N1-Ustavni-sud-ce-prije-nagodbe-reci-je-li-lex-Agrokor-ustavan-ili-ne.html

Nedvosmisleno i jasno – mi ćemo biti ti koji će zaustaviti Nagodbu ukoliko bude nezakonita.
Iz tog razloga je morao otići Ramljak.

Dakle stav o Lexu je donesen i svaki budući povjerenik morati ce ga uvazavati.

Sava
Totalno si odlijepio.
Bio Lex sustinski ustavan ili neustavan bit ce proglasen ustavnim jer je alternativa nevidjeni pravni kaos. Sto dulje to vrte to sam uvjereniji da je neustavan i da im treba mnogo vremena da to nekako samelju u papirima.
A Ramljak je otisao jer je Plenkijeva unutarnja opozicija pocela vaditi papire da mu ga…
Nema to nikakve veze s nagodbom samom. Nagodba je samo instrument za obracun.
Bit ce toga jos, ne brinite.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

https://m.vecernji.hr/biznis/odluke-u-korist-agrokora-sud-u-londonu-opet-protiv-sberbanka-1214920

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ova vijest iz Londona je od 18.12.2017.
Mi cekamo sto je bilo prosli cetvrtak, zasad se suti ili niti Sud u Londonu nije obznanio svoju odluku ili je mozda odgodio.

citat iz teksta:
Novo ročište održat će se tek u veljači, a do tada Sberbank ne može pokrenuti postupak arbitraže. To zapravo znači da je uprava predvođena Antom Ramljakom, ali i Hrvatska, zasad sigurna od arbitražnog postupka u Velikoj Britaniji.

jos jednom

http://hr.n1info.com/a283210/Vijesti/Separovic-za-N1-Ustavni-sud-ce-prije-nagodbe-reci-je-li-lex-Agrokor-ustavan-ili-ne.html

Nedvosmisleno i jasno – mi ćemo biti ti koji će zaustaviti Nagodbu ukoliko bude nezakonita.
Iz tog razloga je morao otići Ramljak.

Dakle stav o Lexu je donesen i svaki budući povjerenik morati ce ga uvazavati.
[/quote]
Kad će te početi sa “balvan revolucijom”! Da kupim drva prije toga!

sve izjave koje dolaze iz krugova vlade, dobavljača i vjerovnika i dalje nigdje ne spominju dosadašnje dioničare niti njihovo uključivanje u nagodbu, dapače svi ističu da traže da se nastavi s ovim nacrtom nagodbe kako bi se što prije mogao dogotoviti i usvojiti….svi su složni da oni sami izgube što manje, a nemaju nikakvih problema s time da dioničari izgube sve…
u takvom razvoju događaja, bojim se da mali i dalje neće imati nikakve šanse nešto dobiti kroz nagodbu, eventualno kroz sudovanje nakon nagodbe, ali to je na jako dugom štapu

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Napisao sam ali je izbrisano. Jučer u središnjem Dnevniku Pucar poziva sve koji imaju što za reći da daju prijedlog kako dalje da se kasnije nebi osporavala nagodba. Ja sam to shvatio kao poziv udruzi da se javi.
I rekao je da cijela investicijska zajednica prati razvoj događaja u Agrokoru

Ja sam shvatio onako kako je rekao. A to je bio poziv da se što više VJEROVNIKA uključi kako bi bilo što manje nezadovoljnih tužioca kasnije. Po meni, to je poziv SBER-u.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sava
Totalno si odlijepio.
Bio Lex sustinski ustavan ili neustavan bit ce proglasen ustavnim jer je alternativa nevidjeni pravni kaos. Sto dulje to vrte to sam uvjereniji da je neustavan i da im treba mnogo vremena da to nekako samelju u papirima.
A Ramljak je otisao jer je Plenkijeva unutarnja opozicija pocela vaditi papire da mu ga…
Nema to nikakve veze s nagodbom samom. Nagodba je samo instrument za obracun.
Bit ce toga jos, ne brinite.

zašto bar jednom ne prihvatiš nečiju izjavu doslovno, bez svojega tumačenja?

Na upit televizije N1 predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović istaknuo je kako su oba zahtjeva već proslijeđena Vladi RH na očitovanje.

Očekujemo da će se Vlada očitovati u primjerenom roku, prikupljamo znanstvena mišljenja, EU praksu, propise i ja se nadam da ćemo do ljeta, prije isteka roka za nagodbu, mi posao dovršiti, izjavio je Šeparović.

Zato što je doslovna izjava presmiješna.

“Očekujemo da će se Vlada očitovati u primjerenom roku (ovo je prebacivanje odgovornosti), prikupljamo znanstvena mišljenja, EU praksu, propise i ja se nadam da ćemo do ljeta, prije isteka roka za nagodbu, mi posao dovršiti” (ovo je nečuveno, on se nada da će dovršiti na vrijeme – pa ako neće ne mora niti raditi!!!), izjavio je Šeparović.

A dovoljno sam star i iskusan da znam što se krije iza takvog političarskog metajezika.

@sava

Da, jer tako valjda US radi i od njega mali dioničari očekuju da nešto bude u “njihovu korist”.

Ako već želiš doslovno tumačiti što je netko rekao, onda to jedino možeš protumačiti na način da će odluka ako će biti i donesena biti donesene u potpunoj suradnji i suglasju sa Vladom RH. Jer drugačije i ne može biti, obzirom da je US političko tijelo.

New Report

Close