Pravniče Bisakov,
prije nego ispališ ovakav upis, bilo bi dobro da malo prolistaš zakone.
Čisto da pofriškaš znanje.
Hvala na uputama.Vi ste svoje znanje “gradili” na DIOKI-u,Belje,TEHNK-a,PEVEC i sl.
Rezultati vaseg znanja su evidentni,zar ne?
Bilo bi bolje da ste me slusali kada sam vam pisao sto ce se dogoditi i pogodio sam zar ne?
Marica Vidaković dodala je da je dobar dio posla odrađen vrlo dobro i da su se dobavljači dobro pozicionirali i zaštitili svoje pozicije, tako da su od ukupnog duga od 912 milijuna eura na početku procesa, u ovom trenutku preko 480 milijuna eura starih potraživanja naplatili.[/u]
Koliko onda vrijede Ramljakove tablice?
Bilo je primjedbi da se pravo glasa odredi isključivo na temelju stvarnih potraživanja a ne fiktivnih s početka procesa izvanredne uprave, što je i logično.
Kako nekoga može predstavljati Mate Brlošić ako taj dug koji je inače bio neznatan u ukupnom dugu više ne postoji?
Inače polako se poteže i pitanje odgovornosi Ramljak i vraćanja love, no isto to vrijedi i za Privremeno vjerovničko vjeće!
I oni mogu odgovarati za štetu koja je nastala tijekom izvanredne uprave ako ju je bilo.
“Oni intenzivno rade na ocjeni ustavnosti, proucavaju literaturu i nadaju se biti gotovi do nagodbe.” Majko moja. Uzas.
Goruca stvar, zahtjevi bili upuceni prije desetak mjeseci, a oni jos uvijek smisljaju sto nasvrsljati.
Zamislite da pravorijek bude da je neustavan?
Pa to je raspad sustava. Svega skupa. Vratimo Ivicu natrag i neka on vodi sam svoju PSN i sisa vjerovnike.;-) Naravno da tako nece biti, ali ce zato tekst obrazlozenja biti poprilicno dug jer ustavnizacija neceg sto uistinu vjerovatno jest neustavno zahtijeva mnogo kartica teksta, zbrljotina raznih. Da je cisto i ustavno obrazlozenje bi bilo krace.
Sve u svemu, lakrdija dokazanog plagijatora.
Bio Pucar u središnjem Dnevniku HRT. Poziva sve koji imaju što za reći,dati kakva prijedlog pozvani su da se izjasne.Bilo bi dobro da se se provede nagodba sa što manjom mogućnosti za kasnija osporavanja. Mislim da je to upućeno prije svega Udruzi dioničara. Sljedeće pitanje je bilo vezano na pad cijene dionice Podravke za 50 posto u godinu dana,čovjek je odgovorio otprilike Kompletna investicijska zajednica prati što se događa oko Agrokora…mi imamo razloga za zadovoljstvo( Podravka)
Preneseno sa Gazdinog bloga:
“Velike priče to tome tko će biti novi izvanredni povjerenik nisu ništa drugo nego veliki spin. Jako se dobro zna tko će biti novi izvanredni povjerenik. Bit će netko od ljudi iz zločinacke organizacije, jer ga po ugovoru određuje Knighthead (i Dalić). Nikome ne smiju i neće dati uvid u papire i kriminal koji su napravili u Agrokoru jer bi bili duboko i krajnje kompromitirani.
Može se dogoditi da stave nekog fikusa, ali sa nekoliko svojih ljudi koji će kontrolirati novac, ugovore i bilancu, a takozvani izvanredni povjerenik neće moći niti slučajno doći do dokumentacije, ponovno u režiji Dalić, Knightheada, Privremenoga vjerovničkog vijeća kojeg je sam sebi izabrao Ante Ramljak, naravno na jedan kriminalan naćin, a uz političko sponzorstvo premijera Plenkovića.”
Mislim da Gazda ima dobre informacije jer ih je dobro i platio!
Pažljivije čitati, ako je moguće, molim!
Rekao sam da na Belju BUDEM zaradio.
Siguran sam da ćeš o tome biti informiran s obzirom da imaš sveti zadatak skrbiti o mom bankovnom računu, čak i kada te to nitko ne traži.
Manje gledati u tuđe takuine, tanjure i krevete, a više se baviti vlastitom strukom!
Možda ti neke stvari postanu jasnije.
Živio.
Tema je ovdje Agrokor,a "nikakvi tanjuri i kreveti",teorije urota i slicno ,no vi ocito u nedostatku argumenata pisete iracionano i zivite u svom nekom imaginarnom svijetu te smatram da je ovakav vid komunikacije promasen i prekidam istu.
[/quote]
Aleluja!
Nadam se da mi se više nećeš obraćati.
Držim te za riječ!
"Oni intenzivno rade na ocjeni ustavnosti, proucavaju literaturu i nadaju se biti gotovi do nagodbe." Majko moja. Uzas.
Goruca stvar, zahtjevi bili upuceni prije desetak mjeseci, a oni jos uvijek smisljaju sto nasvrsljati.
Zamislite da pravorijek bude da je neustavan?
Pa to je raspad sustava. Svega skupa. Vratimo Ivicu natrag i neka on vodi sam svoju PSN i sisa vjerovnike.;-) Naravno da tako nece biti, ali ce zato tekst obrazlozenja biti poprilicno dug jer ustavnizacija neceg sto uistinu vjerovatno jest neustavno zahtijeva mnogo kartica teksta, zbrljotina raznih. Da je cisto i ustavno obrazlozenje bi bilo krace.
Sve u svemu, lakrdija dokazanog plagijatora.
To je samo poruka za Alix-e, moraju svi uc u deal.
Ustavni Sud ce se oglasit kad nagodba bude spremna, tj kad osvane na trgovačkom sudu.
Nekako mi sad izgleda nesto malo vjerojatnije da će i postojeci dionicari bti ugradeni.
BTW na prezentaciji udruginog prijedloga M. Jurjević je obznanio broj od 17000 dionicara.
Bez manjinskih dionicara nagodba nece biti provediva. Sada je to svima jasno. KBZ ima cetvrtinu Konzuma i svejedno je spreman sve izgubiti samo da se spasi trziste kapitala i drasticno smanji broj tuzbi kada bi nelegalna nagodba bila prihvacena. To samo pokazuje kako Udruga radi korektan i kvalitetan posao i kako se moraju njihovi prijedlozi ugradit u novu nagodbu.
KBZ je dionice uzeo malo prije donosenja LEX-a.
Zna li netko koliki je bio dug Agrokora za koji su bile zalozene dionice?
I mislim da ne gube oni sve u Konzumu.
Smanjuje im se udio samo