Sve se cesce spominje produljenje Lexa.
To je za smrtnu kaznu.
Pogledala sam danas vrijednost udjela Raifeissen dobrovoljnog mirovinskog fonda. U protekloj godini nije bio prinosa, a vrijednost udjela je manja nego u siječnju prošle godine.
To je nama naš Agrokor dao.
U obavezni drugi stup se ne usudim ni pogledati. Svi smo pogođeni. Tko je ono važno rekao da mirovinski fondovi nisu pretrpili štetu ?
I nikom ništa, što je još i najgore.
O blokiranom trgovanju, valjda treći put , nema se što reći…. osim da je u pitanju bezumlje, ….. a kada sam negodovala kada je gospodin Alvarez spakirao kufer, rekli ste mi da trolam.
Eto što nam je dobrog donijela domaća radinost.
ne znam da li je netko od vas slučajno primijetio epizodu sa sastanka dobavljača. naime ulovili su Pucara kako priča na telefon sa Jandrokovićem gdje mu ovaj govori što mora reći novinarima vezano us stav dobavljača i sklapanju nagodbe. počele su im se sve češće događati pogreške. ekipa si napiše zakon i nisu u stanju odradit kako spada. pa koliko nesposoban moras bit. ovdje je najveći problem da imaju jako dobru infrastrukturu i očigledno su uvjereni da će im to sve skupa proć.
@percent.
da to je to. ja ne mogu vjerovat.
samo da što prije izaberu neku političku figuru na mjestu povjerenika i da nam zse odblokira dionice todexa , jer ovo teško sr*** kao što je zse se rijetko gdje viđa u svietu. koliko vidim, , dosta kolega je otišlo sa burze …. razmišljam i sam o tome .znam da nije vezano za ovu temu, ali kolegi jovan7 , (znam ga otprije, nakrcao se sa jdpl ) jučer jednostavno pukao film; razumijem ga s jedne strane , jer ovo često blokiranje/odblokiranje dionica , totalna nelikvidnost burze , upitna izvješća , netransparentnost koje ovdje vladaju, veliko uplitanje politike u ekonomiju, te šlag na tortu; nova platforma koju nam je donijela gažička , to se rijetko gdje viđa u svijetu .
što se tiče agrokora , želim mu svu sreću, samo neka što prije odblokiraju dionice da ih prodam i adio.
opet, ne bi me čudilo da vrli mozgovi i stručnjaci donesu novi lex agrokor na kojem će produžiti trajanje nagodbe za dodatnih 1 godinu dana .
dok se ovdje ne pojave neki novi ljudi kojima će ekonomija biti u 1.planu sa zdravim i dobrim idejama , nema u ovoj državi sreće. a svi znamo da se to nikad neće dogoditi.
pomalo ću se prekrcavati na usa market u gdje je normalna trgovačka klima i ne želim biti u ovim lažima
svima ostalima sve najbolje i sretno !
Ako ih odblokiraju.
Ikad.
Trebali su davno ili sve blokirati i delistirati, a ne sada izvoditi gluposti. Iako, ako im je kriminalan plan da dovrše sto je Ramljak počeo, neka dovrše sto prije jer ovakvo stanje postalo je neodrživo.
samo da što prije izaberu neku političku figuru na mjestu povjerenika i da nam zse odblokira dionice todexa , jer ovo teško sr*** kao što je zse se rijetko gdje viđa u svietu. koliko vidim, , dosta kolega je otišlo sa burze …. razmišljam i sam o tome .znam da nije vezano za ovu temu, ali kolegi jovan7 , (znam ga otprije, nakrcao se sa jdpl ) jučer jednostavno pukao film; razumijem ga s jedne strane , jer ovo često blokiranje/odblokiranje dionica , totalna nelikvidnost burze , upitna izvješća , netransparentnost koje ovdje vladaju, veliko uplitanje politike u ekonomiju, te šlag na tortu; nova platforma koju nam je donijela gažička , to se rijetko gdje viđa u svijetu .
što se tiče agrokora , želim mu svu sreću, samo neka što prije odblokiraju dionice da ih prodam i adio.
opet, ne bi me čudilo da vrli mozgovi i stručnjaci donesu novi lex agrokor na kojem će produžiti trajanje nagodbe za dodatnih 1 godinu dana .
dok se ovdje ne pojave neki novi ljudi kojima će ekonomija biti u 1.planu sa zdravim i dobrim idejama , nema u ovoj državi sreće. a svi znamo da se to nikad neće dogoditi.
pomalo ću se prekrcavati na usa market u gdje je normalna trgovačka klima i ne želim biti u ovim lažima
svima ostalima sve najbolje i sretno !
Novi ce ili izgurati to Ramino uz male izmjene ili adio. Produljenje zauvijek.