Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fižulić opet briljantan na N1!

Šteta da ima teret neuspjeha sa Magmom, što apriori radi odbojnost, čak i kada kaže pravu stvar na pravi način.

La vita e bella!

bas sam maloprije pogledao. cini mi se da se od svih ljudi nekako najvise posvetio pracenju cijelog postupka, cak cita i zapisnike sto se i kako radilo na sjednicama privremenog vjerovnickog vijeca. naravno, i tamo se jasno moze vidjeti kakve se sve svinjarije rade sa kojima naravno nitko nije upoznat.

Vazeci ZTD je jasan. Ovlastena osoba nije imala ovlastenje za prihvacanje jamstava iznad visine kapitala te su ista nevazeca i nelegalna iznad visine kapitala. Sud ovo mora potvrdit!!!

A kad sud potvrdi, Ledo i jos neki nisu insolventni i normalno dalje funkcioniraju.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Vazeci ZTD je jasan. Ovlastena osoba nije imala ovlastenje za prihvacanje jamstava iznad visine kapitala te su ista nevazeca i nelegalna iznad visine kapitala. Sud ovo mora potvrdit!!!

u kojem članku zakona to piše?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

nema potvrde, ali navodno je jedan od kandidata
https://www.mckinsey.com/our-people/jurica-novak

A kad sud potvrdi, Ledo i jos neki nisu insolventni i normalno dalje funkcioniraju.

Nitko vam to nece potvrditi,osim vas samih.
Ne mozete uciniti apsolutno nista ,u smislu da “ponistite jamstva”!
Kada bi se to tako moglo,nitko ne bi posudivao novce i davao kredite.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nova-afera-tvrtke-texo-menagement-u-kojoj-je-prije-agrokora-radio-ante-ramljak-prije-nekoliko-dana-preuzeli-su-slovensku-tvrtku-pod-istragom/7057704/

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

u kojem članku zakona to piše?
[/quote]

U attachu (hrv privitku) ti je odgovor.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

@Mannu
izgleda da su mediji pronasli materijala. da li je na vrijeme odstupio, vidjet ćemo. ako već do sadaPlenky nije imao mrlju u karijeri, bome su ga ovi fino zatackali :D. i prije ili poslije i on će platiti za ovih 10 mjeseci Ramljakove egzibicije.

Ako je tocno da ga je otfikarilo 16 ljudi onda odmah ostavka. To je sramota.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nitko vam to nece potvrditi,osim vas samih.
Ne mozete uciniti apsolutno nista ,u smislu da "ponistite jamstva"!
Kada bi se to tako moglo,nitko ne bi posudivao novce i davao kredite.
[/quote]

U tome i jest bit svega.po misljenju same udruge,te odredjenih ekonomista,radilo se okolo zakona.zato je i doslo do svega ovoga.ovo s jamstvima ne moze proci u normalnojvdrzavi .da li smo mi ta drzava,ostaje pitanje.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ramljakova zvijezda je sjala i karizma rasla i bujala ISKLJUČIVO na autoritetu Vlade RH.

Ramljak je pao najvjerojatnije zato što je Vlada RH izgubila autoritet pa je Ramljak uzročno posljedično od Sv. Ante naglo postao Pedro

New Report

Close