Kolega po to Vam je stvarnost. Upalite recimo središnji Dnevnik idu komentari nečega što vladajući
( HDZ ) provode,nečega što je aktualno te situacije komentiraju iz oporbe ili druge najveće stranke ( SDP ) ljudi koje sam naveo i koje je očito ta stranka odabrala za nove jastrebove,glasnogovornike i buduće ( možda već na idućim izborima ) kreatore Hrvatske stvarnosti. Sve frca od ideja,domoljublja …Ja se osjećam jako sigurno 🙂
https://www.mercatorgroup.si/sl/za-vlagatelje/delnica/lastniska-struktura/
na linku je vlasnička struktura merkatora, pa eto u top 10 SBER i HRVATI
Da, ali ako se nevaram, SBER-ov dio je ubiti onaj Todorićev udio koji je SBER ovršio prije godinu dana, tako da su ubiti svojevoljno samo Hrvati 😛
Meni nije jasno zašto se udruga malih dioničara javno ne obrati Vladi da oni provedu proces restrukturiranja do kraja. Koliko vidim imaju u ekipi dosta jako kapacitetnih ljudi koji bi to rješili vrlo kvalitetno. I njihov prijedlog od onoga što sam ulovio mi se čini daleko pošteniji od one klike prije
Jamstva su osporena a meni se čini da se nitko nije žalio.
i što to po tebi znači za jamstva?
Meni nije jasno zašto se udruga malih dioničara javno ne obrati Vladi da oni provedu proces restrukturiranja do kraja. Koliko vidim imaju u ekipi dosta jako kapacitetnih ljudi koji bi to rješili vrlo kvalitetno. I njihov prijedlog od onoga što sam ulovio mi se čini daleko pošteniji od one klike prije
Zato jer oni nisu vjerovnici.
Ovdje bi bilo od PRESUDNE VAŽNOSTI da sud donese presudu o jamstvima prije imenovanja novog povjerenika.
da sud donese presudu o jamstvima i to prije imenovanja novog povjerenika (idući tjedan)?? pa zar ti misliš da je to kao ispeći 2 jaja na oko??! to su procesi koji traju godinama uz bezbroj rasprava, pravnih radnji, tužbi i protutužbi, dokazivanja, vještačenja pa na kraju žalbi na sve moguće instance! i to bi po tebi trebao riješiti sud onako, s nogu, između dvije kave prije nego imenuju novog povjerenika?!?
ja stvarno ne mogu vjerovati što ljudi ovdje pišu…
Lopina post : ” se slažu da je vrijednost kapitala negativan,ali u Agrokoru,pa pri tome misle na vrijednost udjela Ivice Todorića.Usput i nas male dioničare stavljaju u isti koš.Stručni ljudi iz Udruge smatraju da kapital
Agrokora promatrajući dugoročno nije negativan tj.da je pozitivan.”
lopina sto znaci ovo da je kapital dugkrocno pozitivan ?