Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Država je nacionalizirala Agrokor i tužbe će ići prema RH.

Mozete pokusati ,ali tuzbe dionicara prema drzavi ce,gotovo sigurno, biti odbijene ili odbacene,a dionicari biti izlozeni nemalim troskovima.

pobogu kakve gluposti…ako je druk, onda ok, ali ako nije….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Prava politicka steta ce tek nastat kad se na kraju igre zbroje gubici i dobici i vidi tko je zaradio, a tko izgubio.

Mi jos ni neznamo tko su vjerovnici, s obzirom da vjerovničko vijeće ne postoji, a poneki su značajan dio naplatili, a i neznamo trenutno stanje duga cak ni po roll up-u.

Sad je pak pritisak na financijske vjerovnike, mislim da u ovom trenutku bilo kakva izjava osoba involviranih u proces o statusu dionicara predstavlje manipulaciju tržištem (kazneno djelo prema KZ) s obzirom na dosadašnju objavu o vrijednosti 0.

Zašto sada nakon blokade Todex-a, i dalje ZSE pada. Koji dio Todex-a ce zavrsiti na ZSE (ocito 0).
Je li moguce da se skuplja kapital za eventualnu kupnju Todex-a nakon eventualnog puštanja trgovanja.

HANFA štiti tržište nečega što nema vrijednosti? ili štiti tržište od nečega što nema vrijednosti?

@zorangutane

Ako ja pricam gluposti kako to da drzava postavlja svoje ljude za upravitelje i savjetnike ?

Je li drzava upravlja Agrokorom, tj. njeni ljudi. Pa tko je onda odgovoran nego drzava.

@paulie
ne postavlja ih država nego sud

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Mene zanima zna li netko zasto svi oporbeni politicari govore da ce se na kraju sve platit iz proracuna?

Mene zanima zna li netko zasto svi oporbeni politicari govore da ce se na kraju sve platit iz proracuna?

Misle na vjerovnike koji bi navodno tuzili drzavu,a nikako na dionicare,iako ja smatram da i vjerovnici koji eventualno ne pristupe nagodbi ce jako tesko uspjeti u tuzbenom zahtjevu.
Dionicari,definitivno nisu vjerovnici.
Mozda i misle da nagodba nece uspjeti i da ce doci do stecaja i otkaza.
Tu bi Drzava bila stvarno “pogodena”!

odlaskom Ante Ramljaka stvari su krenule na bolje, još čekamo obraćanje premijera da čujemo daljnji plan rada i ljude koji će to dovršavati

Misle na vjerovnike koji bi navodno tuzili drzavu,a nikako na dionicare,iako ja smatram da i vjerovnici koji eventualno ne pristupe nagodbi ce jako tesko uspjeti u tuzbenom zahtjevu.
Dionicari,definitivno nisu vjerovnici.
Mozda i misle da nagodba nece uspjeti i da ce doci do stecaja i otkaza.
Tu bi Drzava bila stvarno "pogodena"!
[/quote]

vidim ti opet znas sto drugi misle

evo, i oglasio se agrokorov generalštab ….kako su slatki, jako ih brine sudbina dobavljaća
Radi se o pitanju od presudne važnosti za naše gospodarstvo i ne smijemo si dopustiti više niti jedan korak unatrag”, kazao je Burilović.[/url]

😀

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close