E moj Ecobarbar, stvarno svašta ovaj elektronički “papir” podnese, pa i ovakve tvoje upise.
vidim da većina ovdje ne kuži ni osnovne stvari….postoje osigurani i neosigurani vjerovnici i oni nemaju niti mogu imati isti položaj! zbog osiguranja/jamstava jedni će naplatiti znatno više i imati manji otpis, a drugi obrnuto!…također vidim da neki ne shvaćaju da krediti koji su davani NAKON uvođenja prinudne uprave imaju prioritet, također i oni koji su ušli u roll up i time osigurali prioritet kod naplate dijela starih obveza….
a kakva osiguranja imaju mali dioničari? nikakva…. dioničari su u stečajnim i sličnim postupcima uvijek na kraju lanca naplate i to samo ako imovina nadmašuje obveze! …ako imovine nema dosta za one ispred, onda za dioničare ostaje 0! pa to su osnove!!!
Ako je suditi po aktivnosti trgovačkog i VTS-a u zadnjih par dana, proces kao da je STAO.
Niti jednog pismena nije objavkjeno ni na e – oglasna ni na e – predmet?
Ima li itko kakvo logično objašnjenje o ovakvoj neaktivnosti iako smo u CENTRU ekonomskog uragana u HR.
E moj Ecobarbar, stvarno svašta ovaj elektronički "papir" podnese, pa i ovakve tvoje upise.
Još da napišeš što je krivo pa to argumentiraš, gdje bi ti bio kraj. Odlika onih koji ne znaju argumentirati i zapravo uopće ne shvaćaju što je sugovornik napisao je u pravilu uvijek ta da diskusiju onda spuštaju na osobni nivo, jer im je to jedini i krajnji izlaz sa kojim onda prikirvaju ili neznanje ili nepostojanje želje da jednostavno prođu kroz zakone, pravila, literaturu.
Paulie
Bila je moja lova unutra.
Ali kratko. Samo 10% gubitak.
Objektivno, najgore što se može dogoditi je dugačko natezanje.
Jer će i najbolji mogući ishod za dioničare biti vrlo mršav.
A nije ok da zbog te siće pati sve ostalo.
Zato treba brzi šah-mat, a dalje se sudujte van burze.
ovdje je uključena jaka organizirana ekipa, nemojte misliti da Agrokor nije sniman duže vrijeme,
neki zbog takvih stvari i jesu na vlasti, ne brinu oni o glasačima, to odrade mjesec dana pred izbore,
ostalo je vrijeme posvećeno sebi i svojima,
https://www.express.hr/ekonomix/mutni-poslovi-ramljakove-ekipe-idu-sve-do-ukrajine-14301
pitanje svih pitanja: gdje su ti Ramljakovi stručnjaci radili do Lexa, na kojim projektima, koliko su zarađivali,
ako su oni ti koje se naziva kada se sleti u Zagreb, onda sigurno nisu radi kompetencija ( plaće od 4000-5000) do Lexa to ne sugeriraju, možda ih zovu radi nečeg drugog, a to drugo se Todoriću i obilo o glavu
i neka je, nije on ništa bolji od njih, ali ovi ga pretjerivaju
Sava,
čeka se reakcija Vlade kako bi naši "neovisni" suci vidjeli što i kako dalje.
Kako dalje pitaš – pa neka se sud očituje u što kraćem vremenu.
To bi bilo korisno za čitavi postupak za koji mišljenja sam ima još šanse.
No ne sa ovom ekipom.
Ecobarbar, neda mi ti se objašnjavati što sam napisao na lijepom hrvatskom jeziku.
Ti imaš svoja uvjerenja i pri tom si nedaš niti najmanje truda pokušati razumjeti napisani tekst.
Što da ti ja radim?
Ti nisi ništa krivo napisao, osim što to što si napisao nema ama baš nikakve veze sa onim što sam ja napisao, a što pokušavaš komentirati.
A to da je meni kaos u glavi, tu vrstu pristojne i argumentirane rasprave si zatakni na….
Vezano za to da državni proračun neće trpiti štetu.
Ako dioničari izgube, recimo 5 milijardi kuna, taj novac neće više nikada doći pod kontrolu ministarstva financija (PDV/dobit/parafiskalni nameti). Toliko o pameti, pogotovo ako tih 5 milijardi prepuste strancu.
Nista se nebi promjenilo.Stranci ce isto placati poreze.