Očto ćemo na sudu, (što je i sam rekao da očekuje!), dokazivati da logika "Todorić gubi sve pa moraju i manjinski dioničari" nije utemeljena na zakonu.
Dakle, država je na*ebala.
to nema veze s tvojom naopakom logikom nego baš sa zakonom koji bi ti malo poštivao, malo ne bi, kako ti odgovara
p.s. slažem se da bi nakon ove ponovljene izjave ramljaka da je vrijednost todex dionica= 0, trebalo obustaviti trgovanje todexom dok se ne sklopi nagodba
A ja mislim, da mali dioničari neće gubiti sve, dečki još nije završilo, treba prićekati drugo poluvrijeme, lp
Koje ovo dvoje bajke pričaju… ovo nisu istine…
Nakon današnjih izjava Ramljaka, jasno je kakva će biti nagodba za male dioničare tj. što im se sprema tako da tu ne treba više imati iluzija.
Ostaje mogućnost tužbi tko ima vremena, volje i novca za to.
Evo ga Lovrinović. Populizam na MAX. Floskule na sve strane.
Jadni su im ovi trikovi majko mila pa zar neshvacaju da ovo nisu radili ni najveci prevaranti i agenti udbe!
Ovo su firme OD SISTEMSKOG ZNAČAJA za cijelu RH a ak polome zube na malm dionicarima nek se paze da ih ne pojede mrak
Lijepo vam je rečeno da je to nula.
Ponovljeno.
Ali ne slušate.
Fora je Ramljak. 🙂
Očto ćemo na sudu, (što je i sam rekao da očekuje!), dokazivati da logika "Todorić gubi sve pa moraju i manjinski dioničari" nije utemeljena na zakonu.
Dakle, država je na*ebala.
Ali je dometnuo – Vjerovnici će postati vlasnici Agrokora!
Ni jednom riječju da će manjinski dioničari u operativnim kompanijama izgubiti svoje vlasništvom ali u Agrokoru da.
Ramljak se ogradio i od posljedica tužbi za državni proračun.
Dakle imamo slučaj NLB-a u HR.
Što znači ovo MKT na JMNC?