Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A oporba je revno podnijela amandmane na taj loš zakon?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Pazite što Dalić kaže : ja sam pisala Lex sa pomoćnicima iz pravosuđa duboko u noć, ali nismo znali da će zakon biti u sukobu interesa.

Koliko ja razumijem Ramljaka, jedina oklonost za zahtjev produljena nagodbe 10.07.2018 je činjenica da im se omilila naknada od 250.000 Kn , tjedno

Zasto bi se oni uzbudjivali?
A) Nagodba prolazi – oni dobivaju zacrtane pare, Knighthead jos i profit, a kad dobavljaci i vjerovnici preuzmu kompanije, sukobljavaju se s ogromnom kolicinom tuzbi (pokusaj zrcalnih drustava nije dobro prosao u NLB). Kraj je da ovi moraju prodati svoje udjele – provjerenim kadrovima na nizozemskoj burzi.

B) Nagodba ne prolazi – drustva lete u stecaj i kupuju ih instantno provjereni kadrovi na Nizozemskoj burzi po dump cijenama. Dakle, opet njihovi.

Ovo je definitivno win-win za Skegrinu bandu.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Eto Ramljak potvrdio da mali dioničari Solidarnih jamaca su laku noć

Evo, Ramljak ponovio da mali dioničari gube sve

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

eto ponovo za one koji se prave gluhi: dosadašnji/mali dioničari gube sve!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Fora je Ramljak. 🙂

Očto ćemo na sudu, (što je i sam rekao da očekuje!), dokazivati da logika “Todorić gubi sve pa moraju i manjinski dioničari” nije utemeljena na zakonu.

Dakle, država je na*ebala.

La vita e bella!

Pa nije ni čudo kad ste ih napucali ni krive ni duzne 6/7x vise nego što su bile kad je zadnji put to izjavio……

Njemu je krivo sto mali dionicari gube?

A nije mogao za ovu placu skockati nacin kako istisnuti Todorica i nekako namiriti male? Mogao je mrtvacki leden ponistiti jamstva.

Uz put – cak je i Ramo rekao da postoji osnov za tuzbu (“Rekao sam – tuzbi se ne treba bojati. Tuzba doduse ne znaci i presudu.”)

Tocno, ne znaci – ali znaci da ima sanse i za presudu. Meni osobno je to dosta.

Inace je vrlo nemust u odgovorima. Vidi se da odluke kojima je svjesno pogodovao partnerima pokusava utopiti medju nuznost. Radi najopasniju mjesavinu lazi – kad mijesa laz i istinu.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Nakon današnje izjave Ramljaka ne znam zašto se uopće više trguje izdanjima Agrokora. Zašto ZSE dozvoljava trgovanje izdanjima za koje je izričito rečeno da nemaju vrijednosti. Tko je tu odgovoran?

Neki drze kupovne naloge i dalje jos uvijek visoko, ali mora vam biti jasno da nemate vi toliko municije koliko će on puta ponavljati tu frazu dok se to sve ne srusi na (za njihov plan) prihvatljive razine…..

New Report

Close