Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Grga

Ok, znam samo da ne znamo ništa. Meni lik od početka djeluje ok, možda me razočara.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Da je ovo vodio Isus Krist ljudi bi ga popljuvali jer nisu dobili koliko su htjeli.
Imovine ima 100%, koliko jest da jest, bez obzira na to koliko je potraživanja.
Trebao je popisati koliko svi traže za sebe i reći evo zahtjevi su 195% ili 250% imovine.
NE MOŽE!!!
Dogovorite se sami. Ostavljam vam papir s vašim imenima, sami upišite % i potpišite se svi.
Ja samo dođem zadnji dan i ako nema potpisa šaljem u stečaj.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ramo kaže da je gasio nuklearni reaktor, a od 10.04.2017 – 01.01.2018 izvukao 459 milijuna kuna iz Agrokora na plaće i savjetnike. A koliko je još pogodovao Knightheadu…

Ovo je pre pre strašno.

slomili su ga. samo da ga pitaju prava pitanja.

evo vam pravog pitanja. da sad vidimo 😀

Koga hrvatski jal, depresija i pasioniranost teorijama zavjere ne slomi taj nije normalan. Čak i ako daš sve od sebe zgazit će te. Tako je i u sportu i u svemu. Od zvijezda do trnja.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ja uopce nemam problema s time da je Ramo zaposlio svoje ortake na pocetku.
Nemam problema ni da ih placa koliko ih placa.

Mene zanima – sto dobivamo za tu paru? Jer ono sto je prezentirao je klasican stecaj + kontrolirana prodaja, made in RH privatizacija.
To sam mu ja mogao izmisliti za 500 kn i jednu kavu, za to nam nisu trebali ni ALIX ni ostali.

I tu je problem – nije problem koliko si ti para uzeo, problem je sto si ti isporucio za te pare.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Ni glumci HNK nisu do koljena Ramljaku.
Čovjeku dođe žao, kada ga sluša, što se u hitnoj, nevjerevatno kritičnoj situaciji, kada je imao samo 3 radna dana za odluke i zvali ga iz banke u 3 ujutro, uspio i pored svih tih napora uz plaću sebi osigurati 250.000 Kn tjedno !

A ti bi da rade besplatno?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Za sad su rasturili mistifikatore.. mene samo zanima da li će tko pitati Ramu za ono kad je izjavio da je vrijednost JMNC i kompanije 0 kn.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

autor zakona LEX – Martina Dalić prema vlastitom priznanju nakon 10 mjeseci pitanja tko su autori zakona,
žrtvuje se jadna, konačno je ušla u stupicu , sada znamo tko je sve i gdje osmislio ovaj brzinski kaos

A što se očekivali za taj debakl od zakona Lexa ? Protuustavan na pola točaka, posebno sukobu interesa na svim razinama.
Jasno je da ga nije napisao netko podosta pametan

New Report

Close