Pravo glasa imat će samo nenamireni vjerovnici!
Hrvatska 14.2.2018. 22:01
Čini mi se da je ovo početak kraja – loše za Ramljaka koji je umjesto nekog reda doveo sve na rub apsolutnog nereda.
Po onoj poslije mene potop, ali dajte lovu – 500m kuna, pa se pitam ZAŠTO ako je vidljivo da ta ekipa prodaje muda pod bubrege?
Jdnostavno oni ne znaju i njihove intencije su jasne od početka – krivotbori financijska izvješća i sve pošalji u stečaj i stvori jedinstvenu stečajnu masu – e sada se vidi da to NEĆE IĆI!
Namireni nenamireni, nebitno.
Dioničara tu nema nigdje.
Nisu vjerovnici nego vlasnici nepostojećeg kapitala.
Pravo glasa imat će samo nenamireni vjerovnici!
Hrvatska 14.2.2018. 22:01
Čini mi se da je ovo početak kraja – loše za Ramljaka koji je umjesto nekog reda doveo sve na rub apsolutnog nereda.
Po onoj poslije mene potop, ali dajte lovu – 500m kuna, pa se pitam ZAŠTO ako je vidljivo da ta ekipa prodaje muda pod bubrege?
Jdnostavno oni ne znaju i njihove intencije su jasne od početka – krivotbori financijska izvješća i sve pošalji u stečaj i stvori jedinstvenu stečajnu masu – e sada se vidi da to NEĆE IĆI!
Namireni nenamireni, nebitno.
Dioničara tu nema nigdje.
Nisu vjerovnici nego vlasnici nepostojećeg kapitala.
[/quote]
Ovo pojacava poziciju SBERBANK-a.Sada ce,gotovo sigurno uci u nagodbu,ako je ova promjena istinita.
znači ramo traži dodatna 3 mjeseca da dodatno lijepo zaradi, rasrturi do kraja agrokor , i još na kraju, za sve to dobije bonus za svoj rad. ma fantastično.
Sinčić poziva sa saborske govornice da se pripazi na nemoral koji se događa prema manjinskim dioničarima.
Ha-ha-ha.
Na što smo se sveli.
Da nas Sinčić spominje.
Ali i to je bolje nego sudbina koju su nam namjenili razni Ramljaci čak i ovdje nazočni.
Vec sam davno rekao pretvorili su zrele ljude u glasače anarhista “ZIVI ZID”
Plenković i ekipa se sad poziva na moral, pa vidjet cemo sto je za njioh moral
show počinje. treba ih izrešetat maksimalno,samo se bojim da nece biti vremena. vidim da dobija i konačne upute za svoj performans 😀
Za sada Ramljak na TV se pravda i to pazite nabraja posao koji radi za koji je plaćen. Ali naglasio je da iako je Todorić sam vodio sve postupke, njemu ni svi savjetnici nisu dovoljni za isti posao
Osim što je naglasio da je to za njega, ogroman, iznimno složen posao, ali s druge strane po njemu je uspio stabilizirati Agrokor i pored svih tih OGROMNIH složenih problema, poziva se na domoljublje, samo žrtvovanje………
Drugim riječima, ljudi, moji džepovi su puni, a vas tko jexxxx !
Poslušao sam ga, i dalje mislim da je lik čist a to što smo mi narod koji će sve ispolitizirati i pribjeći teorijama zavjere to je naš problem.
Ramljak je čista, kao suza, prevara, ali nažalost PoAskuBidu plašim da će biti puno vaših lakovjernih istomišljenika .
Toliko gluposti je prosuo u uvodu da ušima nisam vjerovao. Poziva na svoje radno mjesto za koje je debelo plaćen i isto istaknuo kao revoluciju vrijednoga heroja.
Iznio je samu demagogiju, a najveća 200.000 ljudi ovisna o njegovom radu .
…
….
12.12 Ramljak: U Agrokoru je sve odluke donosio samo jedan čovjek. Vrlo brzo sam uočio da se ne možemo oslanjati na ranije pripremana izvješća. Tada se isticalo da je dug 40,4 milijarde kuna, a kada je 6 mjeseci poslije utvrđeno pravo stanje utvrđen je dug od 57 milijardi kuna. Kreditori se nisu natjecali tko će Agrokoru dati više novca. Dana 9. listopada objavljeni su konsolidirani izvještaji Agrokor grupe za 2016. godinu.
12.11 Ramljak: Dočekali su me katastrofalni uvjeti, prazni računi. Na računu je bilo samo 6 kuna. Imao sam samo tri dana za dogovor s bankama o kreditu.
12.09: Ramljak: Todorić me dočekao na primopredaji samo s manjim registratorom, ovim registratorom. Stečaj Konzuma je tada već bio zakazan. Rekao mi je da pod hitno treba napuniti police prije Uskrsa, da o tome ovisi opstanak Agrokora. u Agrokoru je komunikacija bila jako loša
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/ante-ramljak-martina-dalic-agrokor-afera-1226470 – http://www.vecernji.hr
Obzirom na ove podatke, normalno da je njemu bio prioritet da sustav nastavi funkcionirati, da se ne ugase radna mjesta i da tvrtke kćeri i stotine dobavljača ne odu u stečaj.
Kako će se ovo rasplesti ne ovisi o njemu nego o vjerovnicima i jesu li spremni da dodatne otpise kako bi i mali nešto dobili (što bi bilo fer).