Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nekoga zanima može na you tube pregledati emisiju Tv mreža Necenzurirano od 01.10.2017. puno stvari je rečeno…

Znaci i po prijedlogu udruge dionicari Konzuma gube sve??
Ako je tako preostaje samo tuzba protiv Todorica i bivseg revizora….
Naime, taj isti Konzum je prikazivao dobit i isplacivao dividendu!

Širi se priča

https://direktno.hr/kolumne/upuceni-kazu-ramljakove-tvrtke-procvale-su-kad-je-otisao-112841/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa

Zadnja je ona što se mi dogovorimo u svojoj državi,a ja želim da se dogovorimo da Agrokor ostane isključivo u domaćim rukama i to po mogućnosti od kapitala ljudi koji doista žive u Hrvatskoj

Želje su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo. Cijeli Agrokor je rađen na stranim kreditima tako da nikad nije niti će biti u domaćim rukama. Kao i pola države.
[/quote]
Pa evo sad je prilika da se to riješi,isplate svi krediti i sve obaveze. Na konto toga se izdaju dionice i svi zadovoljni Agrokor radi vrhunski,odmah može početi ponašati mjerama dobrog gospodarstvenika,pokušati se širiti ako ima prostora,biti HUB lokalnim proizvođačima , isplaćivati dividendu ,biti motor razvoja za veliki dio Hrvatske

Poštovani,

Oglasili se i fondovi, pa mislim, da je vrijeme da se smjeni Ramljaka i Dalićku i ide prema nagodbi koju su predstavili mali ulagači, koji po meni nisu baš mali ulagaći nego poprilike vjerodostojni da se čuje i njihov glas i dobro razmisli o prijedlogu koji stvarno nije loš i trebao bi imati itekako prostora jer radi se o ljudima koji su ulagali u HR u dionice zdravih kompanija, lp

@ Serija ovo sa direktno .hr sve govori .Zna se čije je direktno .hr neslužbeno glasilo…

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Taj im je smjer ovoga vikenda na neki način sugerirao i Alistair Beveridge, direktor AlixPartnersa, glavnog savjetnika izvanredne uprave Agrokora. “Jedina alternativa predloženoj nagodbi stečaj”, rekao je poručujući i da bi eventualna smjena Ante Ramljaka “apsolutno ugrozila proces restrukturiranja”. Je li tim izjavama Beveridge olakšao političku odluku premijeru Andreju Plenkoviću?

Vrijeme PANIKE je daleko iza nas i sada se realno sagledavaju svi mogući scenariji, a ne samo scenarij Alistair Beveridgea i Ante Ramljaka!
Zaštita Ante Ramljaka od strane Alistair Beveridgea je razumljiva obzirom na ono što je Ramljak ponudio kao rješenje.
Tko bi još u Hrvatskoj stavio glavu na panj i ponudio isto što i Ramljak?
Danas više NITKO!

izgleda da je udruga ipak malo potaknula cijelu ovu pricu sa mogucim drugim ishodom cijele situacije. ima u tiskanom izdanju poslovnog, naslovna stranica.

zaboravio sam staviti link.
http://www.poslovni.hr/flipbook/broj/1690

Mirovinci zaključili da i oni moraju dići glas

Zadnja je ona što se mi dogovorimo u svojoj državi,a ja želim da se dogovorimo da Agrokor ostane isključivo u domaćim rukama i to po mogućnosti od kapitala ljudi koji doista žive u Hrvatskoj

Želje su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo. Cijeli Agrokor je rađen na stranim kreditima tako da nikad nije niti će biti u domaćim rukama. Kao i pola države.
[/quote]
Pa evo sad je prilika da se to riješi,isplate svi krediti i sve obaveze. Na konto toga se izdaju dionice i svi zadovoljni Agrokor radi vrhunski,odmah može početi ponašati mjerama dobrog gospodarstvenika,pokušati se širiti ako ima prostora,biti HUB lokalnim proizvođačima , isplaćivati dividendu ,biti motor razvoja za veliki dio Hrvatske
[/quote]
čime da se isplate krediti i obaveze? u krvnim zrncima? novac obično bude u bankama. kad se malo okreneš oko sebe shvatiš da su one strane. i tako začarani krug.

who dares, wins

Mirovinci zaključili da i oni moraju dići glas

oni su morali prvi reagirati, ovo sada je formalno, jer ih sa svih strana prozivaju, bilo bi lijepo saznati čime ih je i koga Gazda odobrovoljio da mu dokapitaliziraju Ledo po 8000 dok je na burzi bio 4500 kn, kako su tada izračunali da je vrijednost 8000, tako bi sada trebali ponuditi neku svoju procjenu ili prihvaćaju prešutno Antin poučak o vrijednosti 0 kn, te samim time prihvaćaju vraćanje u 1946 godinu i oduzimanje vlasništva, samo ovaj puta malo perfidnijim metodama

New Report

Close