Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego, dokle će ovi iz prvih 10 pumpati bid da izađu po asku ? Dok ne izađu ?

Pumpati bid daizađu po asku. Druškane baci pogled na transakciju na Belju, nije to pumpanje, to je kupovina, šoping.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@ escobar

Mogu ti objasniti, ali za nekih 250.000 kn/tjedan konzultacija 🙂

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@ivan1902

Prije nego počneš lupetati, trebao bi pokušao shvatiti post. Očito nisi. Pokušaj opet s manje pjene u ustima pa možda uspiješ, mada po tvom postu vidim da nećeš uspjeti 🙂
p.s. serislav je npr. shvatio poantu.

Shvatio sam ja post, Todorić je dao jamstva, i to mu je posao, Ramljak je jamstva trebao osporiti jer je to njegov posao.

Usporedba zašto bi Ramljak osporavao jamstva kad nije Todorić… bez riječi sam…

btw. nemam pjenu za doručak, već pjenicu 😀

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@Ivan1902

Ipak ti ništa nije jasno, kao što vidimo i čitamo

@ escobar

Mogu ti objasniti, ali za nekih 250.000 kn/tjedan konzultacija 🙂

vi kod Ante radite ? pa nema to baš svatko toliko, nema on tih novaca, njega Ante plaća 2kn/post

Pumpati bid daizađu po asku. Druškane baci pogled na transakciju na Belju, nije to pumpanje, to je kupovina, šoping.

a iz kojeg točnog razloga to čine ? Mistike ?

@escobar

Ma meni je drago da je tebi sve jasno…

@malimllr

Pa neka mu Ante posudi, ima novaca…

vidite li vi kakve su tu u stvari burekdžije, ako za 0,30 kn od 2,60 kažu da je to pumpanje cijene, pa tko je ovdje unutra sve ovo vrijeme, nadomak svepoznate Antine 0, kakav mu je užitak odraditi ovo bez + 1000%

Ne znam ja ništa, samo komentiram trgovanje, ovo nije pumpanje nego stvarni šoping i to onako u mahovima i to redovito po asku i u velikim količinama.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Sto je najgore, isto to bi trebalo pogoditi i ekipu iz Interkapitala i sve ostale koji su imali inside info…da smo drzava… ali posto nismo…

Gdje se prijedlog nagodbe udruge može gledati, ima li live stream ?

New Report

Close