Kako vrijeme odmiče sve sam više mipljenja da će mali dioničari ipak uspjeti..
Dionice se marljivi skupljaju. i to najviše ledo i belje…pa tko bi normalan kupovao ne male iznose da ne postoji i najmanji bekap…….
Meni ovdje nešto miriše …što je ….vrlo brzo ćemo vidjeti….ovdje su mogući pomaci cijene od nekoliko stotina posto gore i suprotno..
Kako bilo vidjeti čemo…sretno svima…bilo bi sjajno da mali sačuvaju barem jedan dio kapitala….da se odmrsi ivaj todomor i da onda punim plućima krenemo visoko naprijed nakon 11 punih godina brutalnog padanja i brutalnih gubitaka….
Pravično gledajući investitori su ovdje u pravu po nekoliko točaka koje sam više puta nabrojio.
Ako pitaš neke kvazi pravnike ovdje onda manjinski dioničari nemaju pravo.
Ali, meni je pravo, što takvi likovi neznaju pravo, pa shodno tome ne misle pravo.
Isto tako, naše je pravo da iskoristimo pravo kako bi pokazali da mislimo i djelujemo pravo!
🙂 🙂 🙂
Nema tu vise rusenja.
Sljedeci tjedan sve ide gore za 200%
Zašto ne odmah 500%…
Kažem, ništa bolji od Todorića nisu neki ovdje. Mali todorići, ista ekipa. Uvaliti nekome nešto, za sitni probitak zavaliti nekoga, to je smisao.
Cijena je zakucana jako sto znaci:
– prostor prema dolje je 100%,
– prostor prema gore je X00%.
Jedino ne znamo koja je vjerovatnost kojeg ishoda. Taj ponder bi dao pravi omjer potencijalne dobiti i rizika.
Bas to, mali Todorici. Cak ga i citiraju. Fuj.
Ovaj put cu ja biti partybreaker, ali JOS nije gotovo.
Prestanite biti Hrvati pa nakon 20 minuta utakmice, kad zabijete jedan gol, pocnete se setati po terenu, namigivati curama na tribinama, planirati kavicu na spici nakon svlacione itd.
Dalicka JOS nije smijenjena, a AKO i KADA bude smijenjena – jer Plenky je u stanju, kao sto smo vidjeli, cijelu drzavu baciti u potencijalnu krizu ako se zaprijeti nekom koga on vidi kao “sistemski bitnog – onda cemo vidjeti dalje.
Krucijalno je bilo, jest i bit ce – oboriti jamstva makar do razine kapitala. Punktum.
Uz put, ono sto sam dobio ovaj tjedan je nesluzbena potvrda da je Skegro iza svega. Kao, on ce odraditi prijelaz najveceg konglomerata za hranu u JI Europi u ruke Amerikanaca, a za uzvrat dobiva pare. I navodno da su to vec dugo imali na nisanu – zato nitko sa imalo znacajnijom moci nije prije reagirao na falsificirana financijska izvjesca – ali nije bio pravi trenutak.
Kada se Todoresku zaj*bao sa prekomjerenim ulaganjima i DRONSKIM DOSTAVAMA (da, Tisak je navodno ozbiljno razmatrao projekt dostave paketa DRONOVIMA, po njegovom nalogu), ovi su tocno uskocili.
Tako da je trenutno samo nekoja minuta u utakmici. NIKAKO kraj.
Nema tu vise rusenja.
Sljedeci tjedan sve ide gore za 200%
Slažem se….
ne znam da li je netko uspio pročitati o najnovijim potezima geparda iz Zmijavaca. zanimljive se stvari tamo navode-čak se spominje i otkup duga od Knighthead-a. mislim da je apsolutno svima jasno u sto su se uvaljali i sad nema vise easy way out-a. ovdje sad treba vidjeti kako najpametnije odigrati sve ovo do kraja. mislim, ovdje je napravljena tolika šteta i puno bi ljudi trebalo odgovarati, to je sigurno, samo se nadam da se nece napraviti jos veca steta sa nekakvim traljavim i ishitrenim potezima ali iskreno ovoj ekipi ne bih dao niti da mi ovce čuvaju. volio bih vjerovati da se kupovalo vrijeme odnosno da se nije zurilo sa bilo kakvim izjavama u javnost zbog sutrašnjeg predstavljanja alternativnog modela nagodbe. možda bude pameti da se ovo sve skupa zaustavi.
Alternativni model negodbe ce imati onoliko sanse (zasad je nula) koliko uspije jakih renomiranih aktera dobiti iza sebe.
Bivsi trgovci cigarama i osiguravatelj gulikoza zajedno sa spekulantom Purkom definitivno nisu dobitna kombinacija za javno djelovanje.
Kad bi za taj drugi model, i to ne iza njega nego ispred njega, stali mirovnski fondovi, s mi Hrvati, nase mirovine, nasa buducnost, tralala itd. i to jasno i glasno, e onda bi se stvorio pritisak dovoljan da se ovi odreknu neceg u korist dionicara.
Bez toga apsolutni corak.
To pratite i tu je kljuc.
Jamstva i sve to skupa mislim da je postalo nebitno. Model se izglasa i prolazi.
Pozdrav,
Ecobarbar, Popolo, Vauvau,………………….svi vi pišete svaki dan po 10x postove kako ne valja ništa i da vrijedi po vama 0 hrk sve Agrokorove perjanice, pa vas pitam koliko imate dionica Jamnice, Leda, Zvijezde, Belja,…….pa ako nemate koja vam je svrha pisanja svaki dan ?
Molim vas za odgovor, a nemojte mi pisati, da ste pozitivni i da nas upozoravate, jer to ste več pisali 150x na tom forumu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krucijalno je bilo, jest i bit ce – oboriti jamstva makar do razine kapitala. Punktum.
Krucijalno pitanje je TKO je na sebe preuzeo odgovornost to što se jamstva nisu osporavala od strane Povjerenika!
Njega jest potvrdio Trgovački sud, no predložila ga je Vlada.
Alternativni model negodbe ce imati onoliko sanse (zasad je nula) koliko uspije jakih renomiranih aktera dobiti iza sebe.
Bivsi trgovci cigarama i osiguravatelj gulikoza zajedno sa spekulantom Purkom definitivno nisu dobitna kombinacija za javno djelovanje.
Kad bi za taj drugi model, i to ne iza njega nego ispred njega, stali mirovnski fondovi, s mi Hrvati, nase mirovine, nasa buducnost, tralala itd. i to jasno i glasno, e onda bi se stvorio pritisak dovoljan da se ovi odreknu neceg u korist dionicara.
Bez toga apsolutni corak.
To pratite i tu je kljuc.
Jamstva i sve to skupa mislim da je postalo nebitno. Model se izglasa i prolazi.
Što mislite da mi koji smo unutra ne očekujemo da će nagodba po Ramljaku proći i da bi mi trebali dobiti ništa.Ali cijena Jamnice je 5000 kn
što je 1:28 cijene od početka prošle godine,slično i LEDO i Zvijezda ,Vupik i Belje na desetini cijene ili dvanaestini BV po novom revizoru.Da mi smatramo da ćemo uspjeti u poništenju ili smanjenju jamstava cijene bi bile destak puta veće.A nisu,što znači da većina od nas vjeruje da za to ima šanse i ne želimo prodati,nego kockamop.Sutra poslije trinaest sati ,tj nakon održane prezentacije ćemo vidjeti reakciju tržišta.
Po mojoj procjeni sutra bi Todex trebao up.što znači da bi Crobex trebao down.Todex i Crobex su obrnuto proprcionalne veličine.Naravno ako
mirovinci i institucionalci ne odluče drukčije.Mislim da će i dalje apstinirati.Povjerenje u ZSE i naše tržišie kapitala je poljuljano.
Viidimo da proces nagodbe i ne ide tečno.Deset meseci je prošlo a još nije formirano stalno vjrovničko vijeće.
Očito da se proces produžava radi visokih savjetnčkih naknada.Ako bude gotovo sa srpnjem možemo biti zadovoljni.Oćekujem još barem šest mjeseci trejdanja.